KKM - bierzmy z nich przykład!!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gringo997
    Uzależniony
    • 2007
    • 516

KKM - bierzmy z nich przykład!!!

kurcze swietny pomysł i niezła realizacja. jakby ktoś kto ma możliwości postarał sie zorganizować podobną imprezę pogadać z przedstawicielem canona o udostępnienie jakiegoś nowego modelu aparatu (czyt. 5D mkII jeżeli kiedykolwiek wyjdzie) zalatwienie modelki, miejsca, oświetlenia, jakichś warsztatów. na forum N mieli kurs foto (płatny bo płatny ale bardzo przydatny) a u nas nie wiele sie dzieje oprócz marudzenia że 1d mk3 + 70-200 2.8 IS L znów nie trafił w punkt tylko mam 1mm FF/BF
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
  • Jacek Deka
    Początki nałogu
    • 2006
    • 356

super

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Gringo997
      pogadać z przedstawicielem canona o udostępnienie jakiegoś nowego modelu aparatu

Spróbuj sam pogadać, zorganizować itp.
      Tego już próbowaliśmy... w Canonie zupełnie nie to podejście do klienta i internetu mają niż w Sony.
      A tak poza tym to tak łatwo mówić że nic się nie dzieje, "niech ktoś coś zorganizuje" i czekać na gotowe :P .

Komentarz

• Soundman
        Początki nałogu
        • 2008
        • 371

Niektórzy już zorganizowali i kilku przyjechało ;p tak wogole to ciężko coś takiego zorganizować nawet samo spotkanie bo większość pracuje i wogole nam pod Bydgoszczą ciężko było sie w pięciu umówić....

Komentarz

• 1jac
          Bywalec
          • 2008
          • 214

kurcze swietny pomysł i niezła realizacja
          Kurcze, w moim środowisku jest tak, że jak ktoś zgłasza świetny pomysł to natychmiast czyniony jest odpowiedzialnym za jego realizację. Taki automat. Masz świetne pomysły to sprawdź czy jesteś świetnym organizatorem.
          Zatem Gringo997 do roboty.

Komentarz

• CamelXP
            Bywalec
            • 2006
            • 231

Bo generalnie to powinno być tak, że jest jeden zjazd ogólnokrajowy raz w roku o stałej porze np Boże Ciało albo długi weekend majowy. I wówczas każdy na początku roku zapisuje sobie w kalendarzu, że w te dni go nie ma i koniec. Można w onczas powołać komitet organizacyjny (bo jedna osoba to mało) i jazda z koksem.
            Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• r_ave_n

Zamieszczone przez 1jac
              Kurcze, w moim środowisku jest tak, że jak ktoś zgłasza świetny pomysł to natychmiast czyniony jest odpowiedzialnym za jego realizację. Taki automat. Masz świetne pomysły to sprawdź czy jesteś świetnym organizatorem.
              Zatem Gringo997 do roboty.
              Zgadzam się w 100%. Już zgłaszam swoje uczestnictwo, będzie okazja douczyć się nt. np. GO i wymienić się poglądami - prawda gringo?. O ile do czegokolwiek dojdzie...

Komentarz

• lukep
                Początki nałogu
                • 2006
                • 387

W!

A tak a propos, ciekawe jak to jest, byc 'wyznawca' martwego systemu?
                Teraz pewnie jeszcze dopisza KKMiS ;>

Zdrowko

Komentarz

• fotofather
                  Dopiero zaczyna
                  • 2008
                  • 31

Zamieszczone przez CamelXP
                  Bo generalnie to powinno być tak, że jest jeden zjazd ogólnokrajowy raz w roku o stałej porze np Boże Ciało albo długi weekend majowy. I wówczas każdy na początku roku zapisuje sobie w kalendarzu, że w te dni go nie ma i koniec. Można w onczas powołać komitet organizacyjny (bo jedna osoba to mało) i jazda z koksem.
                  Takie rzeczy to tylko w Erze A serio to jestem ZA. Tylko pewnie nikt sie nie zglosi do komitetu, bo sie czlowiek nabiedzi, napoci i zamiast go chwalic za to ze mu sie chcialo to i tak znajdzie sie grono narzekaczy ze bylo ble i w ogole do d... Taka nasza polska mentalność.

Komentarz

• Gringo997
                    Uzależniony
                    • 2007
                    • 516

wiesz pomysl jest fajny z tym że pasuje wybrać jakieś miasto, a to już nie takie łatwe. na pewno wybrałbym jakąś małą mieścinę z malowniczymi widokami np. nad jakimś jeziorkiem czy cuś.... oczywiście wyniknie pewnie duuuużo kontrowersji z samego wyboru miasta ale serdecznie zapraszam do głosowania w jakim miejscu chcielibyście się spotkać (no i zapraszam do pomocy w zorganizowaniu całej imprezy wszystkich ludzi dobrej woli)

Komentarz

• Kolekcjoner
                      Obertroll
                      • 2006
                      • 18793

wiesz pomysl jest fajny z tym że pasuje wybrać jakieś miasto, a to już nie takie łatwe. na pewno wybrałbym jakąś małą mieścinę z malowniczymi widokami np. nad jakimś jeziorkiem czy cuś.... oczywiście wyniknie pewnie duuuużo kontrowersji z samego wyboru miasta ale serdecznie zapraszam do głosowania w jakim miejscu chcielibyście się spotkać (no i zapraszam do pomocy w zorganizowaniu całej imprezy wszystkich ludzi dobrej woli)
                      No widzisz to masz okazję się wykazać .
                      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                      Kapitan Wagner

Komentarz

• Gringo997
                        Uzależniony
                        • 2007
                        • 516

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                        No widzisz to masz okazję się wykazać .

to teraz wy mi pomóżcie bo nie wiem jak zrobić ankietę:rolleyes:

narazie mam sporo na głowie (co nie znaczy że nie będę nic kombinował ) ale jakbyśmy się pozbierali do kupy to można by się zebrać sporą ekipą CB

Komentarz

• unicorn78
                          Bywalec
                          • 2005
                          • 135

Większość for jakieś spoty organizuje, dlaczego nie CB? Potem jeszcze dwa pokolenia mówić o tym będą:
                          "Z eLkami dumnie przez miasto szli,
                          dslr-y strzelały,
                          panny wybiegły z domost swych
                          i w kadry im się rzucały.
                          A któż to idzie, któż tak foci, ?
                          to CB forum, ma dzisiaj spocik!"
                          To chyba najlepszy dowód, że zmęczenie bierze górę Ale jak coś, to jestem za tylko termin z wyprzedzeniem, bo tu się pracuje8)

P.S. Bez identyfikatora nie jadę!
                          Ostatnio edytowany przez unicorn78; 3510. Powód: Brak ID cb

Komentarz

• Gringo997
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 516

wlasnie to jeszcze pasuje sie zalapac na identyfikator:P

Komentarz

• arturs
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 4196

Ale o co wam chodzi??
                              Przecież w krakowie były już 3 zloty ogólnopolskie - na kazdym po 20-40 osób..
                              W sandomierzu też było kilkanaście, każda z części polski jakoś tak sobie coś lokalnie organizuje, więc w czym problem?
                              5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

Pracuję...