Cashback Sigmy...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bakulik
    Uzależniony
    • 2005
    • 767

Cashback Sigmy...

... na SD14 http://www.sigma-foto.pl/index.php?q=node/178.

Ktoś się skusi?
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
  • miklo
    Uzależniony
    • 2006
    • 681

Zajebongo. Cała stówka. Poszli po bandzie. Podbiją rynek jak nic ;-)

Komentarz

• SdoubleU
      Początki nałogu
      • 2005
      • 437

Za 3K Sigmę - jak to mówi przysłowie - "przyjdzie głupi i kupi" chyba na to liczą.
      SdoubleU
      ---------------------------
      Canon :-D

Komentarz

• panuna
        Początki nałogu
        • 2007
        • 267

Nieeee,
        popełnili bład redakcyjny, pominęli jedno "0"

Komentarz

• Kubak82
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2348

promocja to zart chyba ale patrzac z innej strony - Canon moglby wziasc przyklad z okresu gwarancji jaki daje sigma

Komentarz

• bakulik
            Uzależniony
            • 2005
            • 767

Zamieszczone przez Kubak82
            promocja to zart
            Promocja jest zacna, 2999zł zamiast początkowych 7000zł, tylko ten tyci cashback taki... śmieszny. No i pytanie, czy warto nawet za te pieniądze?
            Pozdrawiam
            Łukasz Bakuła
            „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

Zamieszczone przez bakulik
              tylko ten tyci cashback taki... śmieszny.
              no ale ja w domysle wlasnie o tym cashback'u - to tez przeciez "promocja" ;-)

Komentarz

• wojt
                • 2008
                • 13

Promocja jest zacna, 2999zł zamiast początkowych 7000zł, tylko ten tyci cashback taki... śmieszny. No i pytanie, czy warto nawet za te pieniądze?
                To cena wyjściowa tej puszki była 7000 zł? :eek: Nie do wiary...:eek:
                Fujifilm x100. Canon 400D, szkiełko i oko.

Komentarz

• krzysiek29
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 189

Chyba Sigma wymiata magazyny z SD14 :http://www.sigma-warszawa.pl/product...oducts_id/1283

Czyżby nowy model się szykował?
                  pozdrawiam Krzysiek

Komentarz

• miklo
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 681

Pewnie nie chciał ostatniej puszki odebrać zwycieżcza konkursu optyczne.pl i teraz zjechali z ceną ;-)

Komentarz

• bakulik
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 767

Zamieszczone przez krzysiek29
                      Czyżby nowy model się szykował?
                      Tu http://www.optyczne.pl/index.php?art=79 Pan Sigma mówi, że:

"Niebawem rozpoczynamy agresywną kampanię oferując unikalną jakość technologii FOVEON X3 w nowej, przystępnej cenie. Jestem przekonany, że świadomi jakości użytkownicy przyjmą ten ruch z dużym zadowoleniem. SD14 to aparat, który redefiniuje najwyższą jakość obrazu w cyfrowym standardzie matryc typu APS-C jaki znamy z lustrzanek jednoobiektywowych klasy średniej."

oraz

"W tym roku spodziewać się można jednej nowej lustrzanki na Photokinie. Jednakże nie jest jeszcze jasne, czy uda się zaprezentować ostateczną wersję tego aparatu gotową w zasadzie do sprzedaży. Docelowo firma nie wyklucza rozszerzenia asortymentu lustrzanek i większego zróżnicowania oferty w tej kategorii."
                      Pozdrawiam
                      Łukasz Bakuła

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18793

Tu http://www.optyczne.pl/index.php?art=79 Pan Sigma mówi, że:

"Niebawem rozpoczynamy agresywną kampanię oferując unikalną jakość technologii FOVEON X3 w nowej, przystępnej cenie. Jestem przekonany, że świadomi jakości użytkownicy przyjmą ten ruch z dużym zadowoleniem. SD14 to aparat, który redefiniuje najwyższą jakość obrazu w cyfrowym standardzie matryc typu APS-C jaki znamy z lustrzanek jednoobiektywowych klasy średniej."

oraz

"W tym roku spodziewać się można jednej nowej lustrzanki na Photokinie. Jednakże nie jest jeszcze jasne, czy uda się zaprezentować ostateczną wersję tego aparatu gotową w zasadzie do sprzedaży. Docelowo firma nie wyklucza rozszerzenia asortymentu lustrzanek i większego zróżnicowania oferty w tej kategorii."
                        Czyżby myśleli o innych mocowaniach w aparcie ?
                        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                        Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...