Ktoś coś wie na temat ten...?
Sigma 105 1:2,8 Makro
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Google wiedząEOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000 -
Dzięki za wyrozumiałośćZamieszczone przez PszczolaGoogle wiedzą
Widzę żeś mądrala nie z gruchy ni z pietruchy jeno z kości i radości
Mam aparat....Komentarz
-
W ostatnim Practical Photography napisali, ze wyzej stoi tylko canon 100/2.8. W tej ogniskowej.
Rada na przyszlosc: jak chcesz dostawac jakiesporady, to daruj sobie takie kometarze, jak ten do Pszczoly...Komentarz
-
Zapasy wyrozumialosci wyczerpal gwaltowny wzrost popytu na nia, o nowej dostawie poki co cicho jak makiem zasial... chyba pozar strawil cala linie produkcyjna czy jakos tak... stad deficyt na rynku ;-)Zamieszczone przez JasiuPstrykDzięki za wyrozumiałość
Komentarz
-
Juz sobie darowalem....prosze o viceversaZamieszczone przez robsonW ostatnim Practical Photography napisali, ze wyzej stoi tylko canon 100/2.8. W tej ogniskowej.
Rada na przyszlosc: jak chcesz dostawac jakiesporady, to daruj sobie takie kometarze, jak ten do Pszczoly...
sorki ale jestem fresh i ta porada o googlach jakos do mnie nie dotarla...
Mam aparat....Komentarz
-
OK. Ja tej sigmy nie widziałem, ale dzis w PP czytałem, że wyżej stoi tylko Canon, niżej Tamron 90/2.8. Podobno ostra od pelnej dziury, z malymi rozmyciami na brzegachKomentarz
-
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10Komentarz
-
-
-
Szanowny Kolego, zaden madrala. Wierz mi, ze zanim napisalem, iż 'Google wiedza' zastanowilem sie czy 'przypadkiem' w inecie nie ma sensownych opini na temat tego szkla. W sam zagladnalem do googli.Zamieszczone przez JasiuPstrykDzięki za wyrozumiałość
A w sieci kupa informacji i testow. Czyli kolejny przyklad lenistwa. Rece mi opadaja. Czy na prawde tak trudno najpierw poszukac czegos samodzielnie? Prosze abys nie pisal ponownie, ze sie wymadrzam, ale ostatnio mam jakies napasci zniechecenia wobec tego rodzaju 'spychologii'.
Odpowiedz "google wiedza" byla postawiona w dobrej wierze (sam sprawdzilem) i co...?
Tak czy inaczej pozdrawiam.
P.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Pomyśl...Zamieszczone przez pazurekNa co szkle do makro ostrosc od pelnej dziury?
Komentarz
-
Wielce Szanowny Kolego Pszczolo...kcialem sie jeno podeprzec wiedza Szanownych kolegow - dobrze przeczytać podeprzec - no bo po to jest board. No i jeszcze raz wielkie sorki, a madrale wzialem z Twojego opisu...wybacz juz nie bede
Ostatnio edytowany przez JasiuPstryk; 2108.Mam aparat....Komentarz
-
Wszystko wyjasnione. Sprawa zamknieta. "Moj opis" nie jest 'moj". Rangi nadaje detektor zasilany przez wlasciela forum. Na starym forum mialem wlasny podpis pod ranga: 'socjopata'. Przypadlosc nadal jest aktualna ;-)EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Mów mi gwiazdo socjometryczna
Zamieszczone przez PszczolaWszystko wyjasnione. Sprawa zamknieta. "Moj opis" nie jest 'moj". Rangi nadaje detektor zasilany przez wlasciela forum. Na starym forum mialem wlasny podpis pod ranga: 'socjopata'. Przypadlosc nadal jest aktualna ;-)Mam aparat....Komentarz
Komentarz