Toruń 16-17 luty wystawa psów rasowych

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • salonmops

Toruń 16-17 luty wystawa psów rasowych

Toruń 16-17 luty
    Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
    IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy
  • m_o_b_y
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1095

Zamieszczone przez salonmops
    Toruń 16-17 luty
    Zapraszamy na wystawę psów rasowych w dniach 16-17 luty 2008r.
    IV Walentynkowa Wystawa Psów Rasowych odbędzie się wyjątkowo w Centrum Targowym "PARK " w Toruniu, przy ul. Szosa Bydgoska 3. Do dyspozycji wystawców jest nowy obiekt o wysokim standardzie, usytuowany u wlotu do Torunia od strony Bydgoszczy
    Unikam przejazdu przez miasto Toruń, bowiem oznakowanie jest tak tragiczne, że trudno wyjechać z tego pięknego skądinąd miasta.
    Na liście miast najgorzej oznakowanych w RP miasto Toruń może współzawodniczyć tylko z miastami Bydgoszcz i Kraków i z dużymi szansami na zwycięstwo w kategorii "wjedź ale nie wyjedź".
    Aha, jeszcze zapomniałem o oznakowaniu wyjazdu z "gierkówki" na autostradę Katowice-Kraków.
    To odrębny temat do dyskusji pt.:
    - Czego jeszcze drogowcy nie sp....yli ???
    Jadąc od strony Krakowa podróżny śledzi za drogowskazami do Warszawy i w pewnym momencie Warszawa znika z drogowskazów.
    Podróżny bezskutecznie szuka wyjazdu do Warszawy, bo - naiwny nie wie - że teraz należy szukać wyjazdu na Łódź.
    W ten sposób pominąłem wyjazd na Łódź i dalej szukałem nieistniejącego wyjazdu na Warszawę.
    Po prostu polska paranoja, której winni są niektórzy - niespełna rozumu -drogowcy.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez m_o_b_y
      Unikam przejazdu przez miasto Toruń(...)
      A tak na temat wątku to co masz do powiedzenia?

Komentarz

• cardio
        • 2005
        • 8

.

A ja od paru lat mieszkam w Toruniu i uważam,że jest to bardzo fajne miejsce do życia
        A oznakowanie - cóż - polecam CB Radio, z tym nie zginiesz.

PozdrAM
        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
        A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam
        Ostatnio edytowany przez cardio; 3473. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• arturs
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 4196

Zamieszczone przez cardio
          A co do wystawy, to w niedzielę ma być podobno sporo labradorów, więc jak ktoś lubi te psiaki (co najmniej tak ja ja :-D )to polecam
          A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..
          5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• salonmops

nie Katowice odpadaja
            troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
            ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)
            Ostatnio edytowany przez Gość; 7987.

Komentarz

• arturs
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 4196

Zamieszczone przez salonmops
              nie Katowice odpadaja
              troche daleko bo 700km za duze koszta i za mało prestiżowa wystawa
              ale bede tu Szczecin,Sopot,Manowo,Czplinek,Koszalin wszystko co jest na pomorzu i w promieniu 300 km jeszcze sie zastanawiam nad swiatowka w Sztokholmie,mam naprawde dobrego psa i moze bym powalczył (do 18 miesiaca zycia 1x wygrał grupe i 2x był drugi na grupie)
              Nie masz napisane w profilmu miasta to nie wiadomo z jakiej części świata piszesz.. My do Katowic mamy blisko.. w końcu to międzynarodówka i sędziowie w naszej grupie bedą zagraniczni to i może coś z tego bedzie.. na razie byliśmy na dwóch wystawach - oceny doskonałe ale konkurencja silna
              5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• orte
                Bywalec
                • 2006
                • 172

Ktoś może jakieś fotki psiaków z wystawy wrzucić ?
                Ciągle tylko koty i koty, co nie Vitez ;-)

Komentarz

• cardio
                  • 2005
                  • 8

Zamieszczone przez arturs
                  A w Katowicach będziesz? Ja się ze swoim wybieram - tam też ma być sporo labków.. Do Bydgoszczy nie zdążyliśmy się zapisać..
                  A kiedy w Katowicach będzie ??
                  Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
                  Labków kilkadziesiąt Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii

Komentarz

• arturs
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 4196

A kiedy w Katowicach będzie ??
                    Byłem dzisiaj na tej wystawie i stwierdziłem, że halowe wystawy to niezła mordęga dla zwierzaków. Za mały obiekt wybrali w Toruniu.
                    Labków kilkadziesiąt Duuuuuuuuuużo pozytywnej energii
                    Katowice: 28-29-30.03.2008 labladory w sobotę

W Rzeszowie to też była porażka pod względem miejsca.. 99 psów a ring na pięterku.. dobrze że byliśmy dwie godziny wcześniej to zajęliśmy niezłe miejsce pod ścianą..
                    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• cardio
                      • 2005
                      • 8

Katowice: 28-29-30.03.2008 labladory w sobotę

W Rzeszowie to też była porażka pod względem miejsca.. 99 psów a ring na pięterku.. dobrze że byliśmy dwie godziny wcześniej to zajęliśmy niezłe miejsce pod ścianą..
                      Dzięki za odpowiedź.
                      Jak się uda to się pojawimy. Mój psiak ma 9 m-cy i namawiają nas na wystawy :wink: , żeby się trochę oswoił z ringiem. Nasz hodowca twierdzi, że szkoda go nie pokazać - co by to nie miało znaczyć

Labki to świetne psy

Pozdr

Komentarz

• arturs
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 4196

Dzięki za odpowiedź.
                        Jak się uda to się pojawimy. Mój psiak ma 9 m-cy i namawiają nas na wystawy :wink: , żeby się trochę oswoił z ringiem. Nasz hodowca twierdzi, że szkoda go nie pokazać - co by to nie miało znaczyć

Labki to świetne psy

Pozdr
                        Nasz ma 10 miesięcy więc niedużo więcej.. BTW skąd macie psa? My właśnie nasza mamy z Osieka koło Torunia..
                        5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Nasz ma 10 miesięcy więc niedużo więcej.. BTW skąd macie psa? My właśnie nasza mamy z Osieka koło Torunia..
                          Proponuję prywatne rozmowy toczyć prywatnymi kanałami.

Komentarz

• cardio
                            • 2005
                            • 8

Oj dostało nam się

Jak bysmy się wybierali do Katowic to się pewnie odezwę, bo chętnie zobaczę psiaka z Osieka My mamy od Basi Krasickiej hodowla MATRIX z Torunia.

Do Viteza:
                            Juz nie powiem ani słowa

Jak sie poobrabiam to wrzucę jakąś galeryjkę z wystawy

Pozdr

Komentarz

Pracuję...