[Miedziak] ... moje wypociny :)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Miedziak
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 19

[Miedziak] ... moje wypociny :)

Witam!
    Wprawdzie do pięt nie dorastam pozostałym forumwiczom, ale chciałem się podzielić paroma moimi zdjęciami. Uwzględniając fakt, iż dopiero się uczę, chętnie wysłucham Wasze, nawet najbardziej obelżywe uwagi

http://www.flickr.com/photos/23678779@N04/

Pozdrawiam,
    Kuba
  • Soundman
    Początki nałogu
    • 2008
    • 371

tta odchłań interesująca...

Komentarz

• Miedziak
      Dopiero zaczyna
      • 2008
      • 19

Dzięki za komentarz Soundman
      Hmm... ale liczyłem na to, że ktoś mi wytknie błędy, być może udzieli wskazówek... cokolwiek

Komentarz

• rene
        Początki nałogu
        • 2006
        • 283

Co mi się podoba: "koniec dzieciństwa" oraz fakt że w rzeczach błahych potrafisz znaleźć temat na zdjęcie

Co mi się KOSZMARNIE nie podoba: tytuły! Nie znoszę "przeintelektualizowanych" tytułów, be względu na rodzaj zdjęcia.

Jeszcze co do samych ujęć. Wydaje mi się że dla zdjęć "zła perspektywa" i "the doors" (naprawdę szczerze nie znoszę takich tytułów!! ), brak perspektywy byłby korzystniejszy - ja bym się raczej starał je spłaszczyć, sprowadzając je do prostej grafiki, gry faktur, kolorów i cienia - perspektywa wprowadza wg mnie wrażenie przypadkowości kadru i tematu.

Komentarz

• kropelka_ona
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 39

otchłań...jest super, i to umieszczenie jasnego punktu w mocnym miejscu...fajnie
          koniec dzieciństwa...fajnie wychwycona głębia ostrosci i kadr też ciekawy
          co do reszty...mam mieszane uczucia
          doors...moze sprobuj zejsc ciut nizej z aparatem? i obciąć kawałeczek tego rogu z lewej...pobaw sie troche moze cos z tego wyjdzie

Komentarz

• Miedziak
            Dopiero zaczyna
            • 2008
            • 19

Dziękuję za komentarze!
            Spodziewałem się łomotu, a tu całkiem nieźle (Chyba mi słodzicie)
            Co do zdjęć przedstawiających "architekturę"- poćwiczę i zastosuję się do wskazówek, za które dziękuję!!!
            Pozdrawiam,
            Kuba

Komentarz

Pracuję...