[kusy] - nasza strona

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kusy
    Bywalec
    • 2006
    • 124

[kusy] - nasza strona

witam po raz pierwszy w tej częci forum:razz:
    tworzę własną stronę ślubną i chętnie usłyszę Wasze zdanie na temat zawartości - czyli zdjęć jak i samej strony
    jest to wersja "beta" więc chętnie uwzględnie wasze wskazania przed nadaniem jej ostatecznego kształtu
    adres:http://www.studio2m.com.pl/
    pozdrawiam mirek
    CANON...
  • mor_feusz
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1370

Zdjecia fajne, Stronka tez tylko............ ta muzyczka. Jezeli ja wylacze to po przejsciu do innej galerii mi sie wlacza. Jak dla mnie to raz wylaczona powinna byc wylaczona caly czas a nie wlaczac sie za kazdya zmiana galerii. Zdjecia podobaja mi sie.

Komentarz

• yerzu
      Bywalec
      • 2007
      • 160

Zdjecia mi sie podobaja. Stronka jest ok.

Komentarz

• kusy
        Bywalec
        • 2006
        • 124

muzyka musi być poprawiona też to zauważyłem, dzięki za uwagi
        CANON...

Komentarz

• kusy
          Bywalec
          • 2006
          • 124

Odświerzam wątek po ponad roku, ale nie chę zaśmiecać forum i zakładać nowego, a chciałbym poddać pod Waszą ocenę swoje zdjęcia...
          Poniżej wstawiam kilka zdjęć BW - prosze o ocenę obróbki i kadru - od pewnego czasu próbuję osiągnąć jak najlepsze rezultaty przy konwersji na czarno-białe, z różnym skutkiem, dlatego skonfrontowanie efektów mojej pracy z Waszymi opiniami będzie dobrym sposobem na poprawę niedociągnięć,
          tym bardziej, że przewiduję "face lifting" stronki, m.inn. ze względu na postproces niektórych zdjęć
          Mile widziana konstruktywna krytyka i wskazówki.

1

2

3

4

5

6

na dziś to tyle, postaram się o następne:-D
          CANON...

Komentarz

Pracuję...