Czy zna ktoś internetowy sklep BestPriceCameras.com?

Zwiń
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Toomy
    • 2008
    • 10

    #1

    Czy zna ktoś internetowy sklep BestPriceCameras.com?

    Witam! mam takie pytanie: znalazłem (no koleżanka znalazła ) sklep internetowy w którym ceny są o 60% niższe niż gdziekolwiek indziej, no ale wiadomo, różnie bywa i nie wiem czy można temu sklepowi ufać czy też nie? Zna go ktoś może?
    Dziękuję za wszystko
  • Hellfire
    Początki nałogu
    • 2006
    • 414

    #2
    Dużo było o tym sklepie na forum. Omijaj baaaaardzo szerokim łukiem!

    Komentarz

    • gwozdzt
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 5780

      #3
      Zamieszczone przez Toomy
      Witam! mam takie pytanie: znalazłem (no koleżanka znalazła ) sklep internetowy w którym ceny są o 60% niższe niż gdziekolwiek indziej,
      to już wystarcza na dyskwalifikację.
      albo oszustwo albo paserstwo.

      Zamieszczone przez Toomy
      nie wiem czy można temu sklepowi ufać czy też nie?
      NIE.
      w tym przypadku jest to oszustwo.
      Pozdrowienia, Tomek

      Komentarz

      • Toomy
        • 2008
        • 10

        #4
        dzięki za ostrzeżenie Panowie. Choć trochę szkoda

        Komentarz

        • KORD/EPKK
          Bywalec
          • 2005
          • 137

          #5
          Ja raz cos zamowilem ale jak zadzwonili i zaczeli mi wciskac ze do cyfrowej wersji lustrzanki obiektyw musi byc z metalowym mocowaniem (oczywiscie duzo drozszy) to od razu zrezygnowalem. Powiedzialem zeby sie wypchali. Oszusci i tyle...
          Pozdrawiam
          airliners.net
          50D + BG-E2 + 70D
          + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

          Komentarz

          Pracuję...