Ciekawy jestem czy miał ktos kiedyś problem z żoną kiedy chodziło o akty innej kobiety. Czy są takie które to zrozumieją? bo słyszałem że takich niema. Jak to wytłumaczyc kobiecie? Wiadomo przecież że to o "sztuke" chodzi a nie...:grin:
jak powiedzieć żonie o pstrykaniu aktów
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del) -
Pozazdrościć wyrozumiałości żony.Komentarz
-
czasami trzeba grunt przygotowac...
Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowacKomentarz
-
Zapisz sie do jakiejs szkoly fotografii, gdzie akty bedziesz mial jako jeden z przedmiotow. Potem bedziesz mogl powiedziec ze robisz zdjecia na zaliczenie.
Komentarz
-
Moja żona przed chwilą stwierdziła, że jest oburzona, iż inne żony nie zgadzają się na rozwój swojego męża i robienie takich zdjęć
Jak widać dla mnie to normalka.
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...Komentarz
-
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
hehe ciekawe czy będzie 'łatwo' wytłumaczyć (szczególnie gdy żona już będzie stara i brzydka) że chcesz robić fotki innej, ładnej, młodej kobiecie skoro ona sama nie ma nic przeciwko abyś jej akty robił :PLoty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
wiek należy przyjąć z pokorą a każdy etap życia jest piękny
jeśli kocha się swoją partnerkę to nigdy nie pomyśli się o nie stara i brzydka,
nie tylko kobiety się starzeją, można też zadać pytanie: czy śliczna młodziutka modelka chciałaby aby focił ją stary i brzydki facet?
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgiKomentarz
-
Jesli ten stary i brzydki fotograf jest do tego wplywowy i bogaty to mysle ze znajdzie sie wiele takich ktore zrobia to z entuzjazmem :PKomentarz
-
Tak trochę z innej beczki: Kiedyś oglądałem program o modelkach i tego typu i wypowiadał się fotograf że zdarzyło mu się kilka razy że dziewczyna godziła się pozować nago ale pod warunkiem że on też będzie nagi.
Ciekawe czy któraś żona by na to poszłaKomentarz
-
To jakieś dziwne i nieprofesjonalne zachowanie.
No chyba, że chodziło o prokreacje a nie fotografię.Komentarz
-
-
Takie pitolenie pod publiczke i wzrost ogladalnosci.
Albo piszemy o sesjach foto albo o seksie.
Akurat jak modelka dostanie kilka razy po oczach z softboxow to widzi jedynie swiatlosc
) Mi wystarczylo ze przy pomiarach swiatla patrzylem w lampe, musialem potem chwile czekac na powrot normalnego widzenia.
Komentarz
-
Komentarz