jak powiedzieć żonie o pstrykaniu aktów

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • amroz
    Uzależniony
    • 2006
    • 772

jak powiedzieć żonie o pstrykaniu aktów

Ciekawy jestem czy miał ktos kiedyś problem z żoną kiedy chodziło o akty innej kobiety. Czy są takie które to zrozumieją? bo słyszałem że takich niema. Jak to wytłumaczyc kobiecie? Wiadomo przecież że to o "sztuke" chodzi a nie...:grin:
  • CYNIG
    Uzależniony
    • 2005
    • 694

Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del)
    https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• amroz
      Uzależniony
      • 2006
      • 772

Zamieszczone przez CYNIG
      Ja nie musialem tlumaczyc, potraktowala te zdjecia dokladnie tak jak jakiekolwiek inne. Zreszta moja malzonka jest pierwsza osoba ktora oglada zrobione przeze mnie akty (oczywiscie po wstepnej selekcji w czasie ktorej wszystkie gnioty laduja pod klawiszem del)
      Pozazdrościć wyrozumiałości żony.

Komentarz

• Melonpl
        Coś już napisał
        • 2006
        • 69

czasami trzeba grunt przygotowac...
        Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowac
        pozdrawiam
        melON

www.melon.com.pl

Komentarz

• pazurek
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1294

Zapisz sie do jakiejs szkoly fotografii, gdzie akty bedziesz mial jako jeden z przedmiotow. Potem bedziesz mogl powiedziec ze robisz zdjecia na zaliczenie.
          http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• hofi66
            Początki nałogu
            • 2005
            • 290

Moja żona przed chwilą stwierdziła, że jest oburzona, iż inne żony nie zgadzają się na rozwój swojego męża i robienie takich zdjęć Jak widać dla mnie to normalka.
            Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Komentarz

• terminator
              Początki nałogu
              • 2007
              • 325

Zamieszczone przez hofi66
              Moja żona przed chwilą stwierdziła, że jest oburzona, iż inne żony nie zgadzają się na rozwój swojego męża i robienie takich zdjęć Jak widać dla mnie to normalka.
              Nadmiar tolerancji, też może dawać do myślenia...
              __________________________________________________ ____
              " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
              chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• robgr85
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1719

Zamieszczone przez Melonpl
                czasami trzeba grunt przygotowac...
                Pokaz jej zdejcia np Wacka Wantucha... i zasugeruj jej..ze chcialbys podobne sprobowac. Moze i ona sie skusi ... Pozniej bedzie ci latwiej jej wytluamczyc ze chesz nadal nad tym pracowac

hehe ciekawe czy będzie 'łatwo' wytłumaczyć (szczególnie gdy żona już będzie stara i brzydka) że chcesz robić fotki innej, ładnej, młodej kobiecie skoro ona sama nie ma nic przeciwko abyś jej akty robił :P
                Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• fotokor1
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 373

Zamieszczone przez robgr85
                  hehe ciekawe czy będzie 'łatwo' wytłumaczyć (szczególnie gdy żona już będzie stara i brzydka) że chcesz robić fotki innej, ładnej, młodej kobiecie skoro ona sama nie ma nic przeciwko abyś jej akty robił :P
                  wiek należy przyjąć z pokorą a każdy etap życia jest piękny
                  jeśli kocha się swoją partnerkę to nigdy nie pomyśli się o nie stara i brzydka,
                  nie tylko kobiety się starzeją, można też zadać pytanie: czy śliczna młodziutka modelka chciałaby aby focił ją stary i brzydki facet?
                  Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• wojkij
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1915

Jesli ten stary i brzydki fotograf jest do tego wplywowy i bogaty to mysle ze znajdzie sie wiele takich ktore zrobia to z entuzjazmem :P
                    www.kwapisz.org

Komentarz

• TomS
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 880

Tak trochę z innej beczki: Kiedyś oglądałem program o modelkach i tego typu i wypowiadał się fotograf że zdarzyło mu się kilka razy że dziewczyna godziła się pozować nago ale pod warunkiem że on też będzie nagi.
                      Ciekawe czy któraś żona by na to poszła

Komentarz

• KMV10
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2320

Zamieszczone przez TomS
                        Tak trochę z innej beczki: Kiedyś oglądałem program o modelkach i tego typu i wypowiadał się fotograf że zdarzyło mu się kilka razy że dziewczyna godziła się pozować nago ale pod warunkiem że on też będzie nagi.
                        To jakieś dziwne i nieprofesjonalne zachowanie.
                        No chyba, że chodziło o prokreacje a nie fotografię.

Komentarz

• TomS
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 880

Tłumaczenie było takie że modelka czuła się lepiej jak nie była sama naga.

Komentarz

• CYNIG
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 694

Zamieszczone przez TomS
                            Takie pitolenie pod publiczke i wzrost ogladalnosci.
                            Albo piszemy o sesjach foto albo o seksie.
                            Akurat jak modelka dostanie kilka razy po oczach z softboxow to widzi jedynie swiatlosc) Mi wystarczylo ze przy pomiarach swiatla patrzylem w lampe, musialem potem chwile czekac na powrot normalnego widzenia.
                            https://500px.com/tkasiak/galleries

Komentarz

• robgr85
                              Pełne uzależnienie
                              • 2007
                              • 1719

Zamieszczone przez TomS
                              taa jasne... ja bym kazał koleżanki zaprosić
                              Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

Pracuję...