[Rafał Gutowski] Moja galeria

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rafał Gutowski
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 49

[Rafał Gutowski] Moja galeria

"Nadejszła wiekopomna chwila..." jak to owego czasu Kazimierz Pawlak mawiał... A tak całkiem poważnie. Chciałbym poddać surowej krytyce zacnego gremium canon-board moją galerię.

P.S. wiem wiem, że lepiej się ogląda zdjęcia wklejone bezpośrednio do wątku, ale mi chodzi o opinie i sugestie na temat samych fotografii jak i sposobu ich prezentacji.
    Liczę na całą masę uwag i sugestii.
    Z góry dziękuję za poświęcenie mi uwagi.
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 ; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
  • Dżobert
    Coś już napisał
    • 2007
    • 80

Według mnie najlepsze działy to krajobrazy i inne. Większość jest miła dla oka i przyjemnie się je ogląda. Lepiej gdybyś wrzucał do wątku, bo niektóre zdjęcia są słabe np: portrety pod słońce i zdjęcia słońca. Jeśli chodzi o formę prezentacji to mam nadzieję, że jest przewidziana jakaś opcja dla osób bez flasha.

P.S. Te HDR-y są lekko kiczowate. Pewnie można było zrobić lepsze zdjęcia(nie robiąc z nich hdr-ów).
    "Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"

Komentarz

• fotosc
      Coś już napisał
      • 2006
      • 72

duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady
      najciekawszy byl kot
      Sylwester

www.sylwestercwalinski.com

Komentarz

• lukaszczecin
        Coś już napisał
        • 2007
        • 99

Galerie trochę długo się ładują i te klikanie cyferek niewygodne. Reszta j.w.
        puszki + szkła + inne graty

Komentarz

• MalFunkTion
          Coś już napisał
          • 2007
          • 72

szkoda ze w krajobrazach polowa to HDR, nawet na tak mocno zmniejszonych fotkach to mocno widac ale i tak galeria na +. pzdr

www.djmal.pl

Komentarz

• Blindseeker
            Uzależniony
            • 2006
            • 522

Zamieszczone przez fotosc
            duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady
            najciekawszy byl kot
            motylek tez fajny

Komentarz

Pracuję...