help!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • agent
    Coś już napisał
    • 2007
    • 71

help!!

Pytanko jak zrzucic foty z eosa bez plytki ze sterownikami ani czytnika kart pamieci na winxp? Nie wrzucilem do torby gdzies w pospiechu plytki z softem do aparatu i teraz nie moge zgrac zdjec :// Ewentualnie moze ktos wrzucic na rapidshare'a zawartosc plytki od eosa 400d??
    ---
    5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX
  • marekb
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2273

ja bym na twoim miejscu zainwestował te kilka funtów na czytnik, szybko i sprawnie ...

Komentarz

• agent
      Coś już napisał
      • 2007
      • 71

no z tego co sie zdazylem rozczytac to chyba jedyne dobre wyjscie :// jaki wnerw:/
      ---

Komentarz

• peet_peet
        Coś już napisał
        • 2008
        • 61

A po podączeniu kabelkiem Win XP go nie widzi ?? "zwykłego" automata A70 widzi bez żadnych sterowników.... ale może tu jest inaczej...

pozdrawiam
        EOS 40D + EOS 400D + S 17-70/2.8-4.5 DC + S 70-300/4-5.6 APO DG Macro + C 50/1.8 II , C 580 EX II, monopod Velbon RUP-43, statyw Hama, plecak Lowepro i kilka innych drobiazgów

Komentarz

• agent
          Coś już napisał
          • 2007
          • 71

wlasnie go widzi ale tylko przez pol :/ nie moge skopiowac raw'ow. jpegi ida lekko, a rawy nic :/ zaden ze znanych mi sposobow nie dziala :/ zaraz jade po czytnik tylko zjem sniadanie, juz wczoraj wieczor dosc nerwow stracilem
          ---

Komentarz

• JaBlam
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1304

Zamieszczone przez agent
            wlasnie go widzi ale tylko przez pol :/ nie moge skopiowac raw'ow. jpegi ida lekko, a rawy nic :/ zaden ze znanych mi sposobow nie dziala :/ zaraz jade po czytnik tylko zjem sniadanie, juz wczoraj wieczor dosc nerwow stracilem

a nie lepiej ci kupic ten czytnik niz za kazdym razem odslaniac gumowe zaslepki , podlaczac kable itd itd? ja mialem 3 eosy ale w zadnym nie siagalem foto przez kabel. Wiecej gimnastyki mialem z tymi gumkami i podlaczaniem niz wsadzeniem karty w czytnik. Nie mowiac o szybkosci zgrywania. Ludzie boja sie tych czytnikow jakby gryzly...

----------------------------------------
            Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• bercow
              Bywalec
              • 2007
              • 226

tez nie mialem, sciagnelem z tad http://software.canon-europe.com/products/0010371.asp
              Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
              dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
              nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Komentarz

Pracuję...