Drukarka SELPHY CP520 problem ze sterownikami !!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • paweleverest
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1138

Drukarka SELPHY CP520 problem ze sterownikami !!

Witam

Kupiłem ostatnio na allegro drukarke termosublimacyjną Canon Selphy CP520. Drukarka wchodziła w skład zestawu z aparatem PowerShot A560 i tutaj pojawił sie problem. Nie dostałem orginalnej płytki ze sterownikami gdyz z pewnościa poszła razem z aparatem do innego klienta ( sprzedawca jak narazie się głowi skąd ją wytrzasnąć ale kiepsko mu to idzie ). W internecie za nic nie moge znaleść odpowiednich driver'ów - canon wogóle nie wymienia takiej drukarki jako swojego produktu . Mam pytanie czy któryś z forumowiczów nie ma takiej płytki ( może kupił cały zestaw ) albo nie wie skąd te sterowniki mozna sciągnąć ?? Błagam o ratunek gdyż korzystanie z DirectPrinta nie jest moim wymarzonym sposobem na drukowanie . Za ewentualną kopie odwdzięcze się z nawiązka
  • mor_feusz
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1370

Probowales 500 lub 510?

Komentarz

• paweleverest
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1138

510 tak nie widzi tych sterów 500 nie ale obawiam się ze bedzie to samo

Komentarz

• KrzysztofZ
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 30

daj maila to Ci wyślę (to jest 5,3 MB) - ja też brałem identyczny zestaw: czyli sama drukarka bez aparatu.
        Canon 5D mark IV 6D, Canon 24mm f/1.4L, Sigma 35mm f/1.4DG A, Canon 85mm f/1.8, Canon 400mm f/5.6L, , Canon 580EX II.

Komentarz

• ewa92

Mam prośbę, mam ten sam problem co paweleverest. Proszę o przesłanie e-mailem sterownika.

Komentarz

• telkomps

Zamieszczone przez KrzysztofZ
            daj maila to Ci wyślę (to jest 5,3 MB) - ja też brałem identyczny zestaw: czyli sama drukarka bez aparatu.
            Mam ten sam problem co paweleverest. Drukuje tylko z aparatu. Chciałbym róznież z kompa. Sterownika nigdzie nie mogę odszukać. Canon nie chce pomóc, a dystrubutor (FotoJoker) rozkłada ręce. Jeżeli jeszcze Ci sie nie znudziło to proszę o przesłanie e-mailem sterownika.
            Z góry dziękuje.

Komentarz

• KrzysztofZ
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 30

Fotojoker niech nie rozkłada rąk, bo sterowniki sie użytkownikowi należą. Towar ma być kompletny, bo za to ludzie płacą.

PS. Sterowniki wysłałem - pozdrawiam
              Ostatnio edytowany przez KrzysztofZ; 3974.
              Canon 5D mark IV 6D, Canon 24mm f/1.4L, Sigma 35mm f/1.4DG A, Canon 85mm f/1.8, Canon 400mm f/5.6L, , Canon 580EX II.

Komentarz

• -=kris=-
                • 2008
                • 2

Panowie tez potrzebowalbym sterowniki do tej cp520. Jesli moglbym sie usmiechnac bede bardzo wdzieczny za przeslanie mi ich na e-mail [email protected]

Komentarz

• Qduaty

czy ja również mogłbym prosić o przesłanie tych sterowników na mail? Byłbym wdzięczny

Komentarz

• -=kris=-
                    • 2008
                    • 2

drivery wrzucilem

Komentarz

• danil

Witam
                      Niedawno kupiłem CP520 i mam problem z kolorami jakie mają wydrukowane fotki - przeważa w nich żółciene. Zdjęcia są przez to nieatrakcyjne i "jałowe". Próbowałem kombinować ze zmianą profilu kolorów ale nic to nie dało. Na ekranie zdjęcia są ok. Próbowałem też drukować bezpośrednio z aparatu- to samo.
                      Miał ktoś może podobny problem?

Komentarz

Pracuję...