Fotomania na TVN Turbo

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojtek_j
    Początki nałogu
    • 2006
    • 352

Fotomania na TVN Turbo

Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
  • JurekGR
    Bywalec
    • 2005
    • 245

Fajny, tylko trochę za krótki. 10 czy 15 minut to trochę według mnie maławo.
    Oprócz TVN Turbo leci również na TVN Meteo.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Komentarz

• wojtek_j
      Początki nałogu
      • 2006
      • 352

zgadzam się minimum godzinę powinien trwać wtedy było by więcej informacji :-)
      7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Komentarz

• scooter
        Uzależniony
        • 2005
        • 857

leci też coś podobnego chyba na tv biznes ... raz przez przypadek trafiłem

Komentarz

• Pikczer
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2578

Dla mnie tragedia!!!!
          Nie wiem do kogo jest kierowany???
          Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.

Komentarz

• sylwester Samluk
            Początki nałogu
            • 2007
            • 316

Witam

Fajne ale ten człowiek co prowadzi, nie może zrozumieć konfiguracji sieci i mnie wywalił z forum za stosowanie wielu kontt mimo, że stałem za Natem!!! Wiadomo cała klatka ba, nawet blok jedzie na tym samym adresie IP co ja.
            Wystarczy, że Kowalski z mojego bloku zaloży konto w Olympusie a ja za to zbiorę bęcki. Szkoda gadać. I szkoda, że nie poświęcił dużo czasu na to by mnie wysłuchać i zrozumieć, że nie jestem idiotą by zakładać kilka kont na forum Olympusa.
            Teraz mam Canona i spokój jesli chodzi o takie sprawy. Tu na forum Canona nikt mi czegoś takiego nie zarzucił. (Administracja)
            Nie będę się podlizywał ale dziękuje administratorowi za to, że ma wiecej do powiedzenia w sprawie administracji niż administratorzy z Olympusa. Przecież to paranoja aby wykupić publiczne IP tylko po to by Cię z forum nie usunęli. Prawda?

Sylwek
            Ostatnio edytowany przez sylwester Samluk; 11284.
            |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
            |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Komentarz

• JurekGR
              Bywalec
              • 2005
              • 245

Pikczer
              Bo to jest program dla początkujących.
              Nex :cool:

Pozdrawiam,
              Jurek.

Komentarz

• wojtek_j
                Początki nałogu
                • 2006
                • 352

Zamieszczone przez Pikczer
                Dla mnie tragedia!!!!
                Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.
                Bo to jest dla początkujących jak coś się umie bardzo dobrze to każda informacja będzie dla niego śmieszna i głupia ale osoby które dopiero się uczą napewno będą zadowolone.Zawsze to dodatkowe informacje w morzu różnych książek itd.Wiadomo że pokazane tam jest wszystko dla laików ale program nie jest zły.Oczywiście to jest moje zdanie. po za tym w sumie to to jest raczej na zlecenie Olympusa taki program-reklamówka ich produktów
                Ostatnio edytowany przez wojtek_j; 4771.

Komentarz

• Pikczer
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2578

Kurcze - a ilu z poczatkujacych zapamieta/nauczy sie z tak krotkich, wyrywkowych i nieuporzadkowanych informacji???
                  To sie milo oglada, ale na 100% nie uczy
                  Ostatnio edytowany przez Pikczer; 2878.

Komentarz

• robgr85
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1719

ja ostatnio usłyszałem (niestety sam nie widziałem) że na VH1 leci jakiś reality show 'the shot' czy jakoś tak, w którym jest 10 adeptów fotografii pod okiem profesjonalistów, i z czasem najgorsi odpadają... nie wiem czy to ciekawe, ale pewnie coś podpatrzyć też by się dało... tylko nie mogę znaleźć tego w sieci... :/

Pozdr
                    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• p_lar
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 287

Hihi i jest Radek Radio Erewan
                      Can-on, can-off...

Komentarz

• root
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 146

nie wiem czy wiecie, ale nasz forumowy kolega miał swoje wystąpienie w 4 odcinku tego programu - amper, czyli artur tereba.
                        :}

Komentarz

• kris75
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 413

Zamieszczone przez wojtek_j
                          Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
                          na razie obejrzalem 2 pierwsze i powiem ze spodziewalem sie nudnego programu, a tu niespodzianka. Ciekawa realizacja np. fajne sa te najazdy kamera na kadry i animacja z kontra fajni "bohaterowie" dodatki np. o fotografowaniu podczas koncertow
                          ________
                          Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
                          Immanuel Kant

Komentarz

• root
                            Bywalec
                            • 2006
                            • 146

Zamieszczone przez Pikczer
                            Dla mnie tragedia!!!!
                            na pewno dla początkujących, którzy już jakąś wiedze na temat aparatu i robienia zdjęć mają.

wiadomą rzeczą jest to, że zaawansowani fotografowie nie wiele wyniosą z oglądania tego programu.

Zamieszczone przez root
                            nie wiem czy wiecie, ale nasz forumowy kolega miał swoje wystąpienie w 4 odcinku tego programu - amper, czyli artur tereba.
                            no i w ósmym jest jego kilka zdjęć.

fajnie się to ogląda, dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy; m.in. motyw z drutem i chusteczką. może kiedyś akurat się przyda. :}

Zamieszczone przez kris75
                            na razie obejrzalem 2 pierwsze i powiem ze spodziewalem sie nudnego programu, a tu niespodzianka. Ciekawa realizacja np. fajne sa te najazdy kamera na kadry i animacja z kontra fajni "bohaterowie" dodatki np. o fotografowaniu podczas koncertow
                            mi udało się znaleźć trochę wolnego czasu i wszystkie odcinki obejrzałem za jednym zamachem. oczywiście podobnie jak ty, podchodziłem do tematu trochę z dystansem, ale już po pierwszym episodzie moje spostrzeżenie się zmieniło.
                            :}

Komentarz

• Michał Dobrowolski
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 105

Na discovery hd leci niezly program o foto, a raczej o fotografach z całego świata. Różne tematy, ich warsztaty pracy. Można wiele podpatrzeć, niestety nie ma w nim wogle techniki robienia zdjec, nic o sprzecie.
                              www.e-fotograf.szczecin.pl

Komentarz

Pracuję...