Galeria "outdoorowa"

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bahrd
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 3053

Galeria "outdoorowa"

http://www.outdoor-photography.net/index/ - zdjęcia + GPS
    EOS - conditio sine Kwanon...
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

kiedys mi sie jego rzeczy bardziej podobaly. teraz zdecydowanie mniej.
    www albo tez flickr

Komentarz

• Bahrd
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 3053

Zamieszczone przez akustyk
      kiedys mi sie jego rzeczy bardziej podobaly. teraz zdecydowanie mniej.
      Rozwijasz się - ot co!
      Dla mnie sama możliwość spokojnego połażenia sobie z aparatem po tych (i innych) miejscach wystarczyłaby na długo...

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

Zamieszczone przez Bahrd
        Rozwijasz się - ot co!
        Dla mnie sama możliwość spokojnego połażenia sobie z aparatem po tych (i innych) miejscach wystarczyłaby na długo...
        no to powiem tak... w Kinderdijku bylem chyba ze 4 razy. 2 razy trafila mi sie fajna pogoda. z tego co widze on tam pogody tez zlej nie mial, ale zdjecia sa... srednie.

podobna uwaga Schermerhorn, chociaz tam jeszcze nie bylem. niemniej, zdjecia ktore stamtad widzialem:
        iStock. Visitez le site officiel iStock et découvrez des millions de fichiers exclusifs et libres de droits. Trouvez rapidement le fichier parfait pour votre projet.

sa po prostu lata swietlne lepsze

wg mnie Baumgartner za duzo sie bawi w grzebanie w plikach komputerowych, za malo pracy wklada w prace przed zrobieniem ujecia. moze dlatego, ze usiadl na przyslowiowej dupie i sprzedaje to co juz mu raz poszlo. bo inaczej trudno mi wyjasnic czemu czlowiek, badz co badz zdolny fotograficznie, od dobrych 2 lat nie zrobil nic nowego

co do polazenia... ode mnie jest do Kinderdijk 45 km jazdy (w sumie 6 autostrad). do Schermerhorn chyba z 80 km (dokladnie nie pamietam), choc akurat mniej autostrad. jak bys byl w okolicy to zapraszam. nie, nie chodzi mi o tego uczelnianego pana marka
        Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
        www albo tez flickr

Komentarz

• Bahrd
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 3053

Zamieszczone przez akustyk
          co do polazenia... ode mnie jest do Kinderdijk 45 km jazdy (w sumie 6 autostrad). do Schermerhorn chyba z 80 km (dokladnie nie pamietam), choc akurat mniej autostrad. jak bys byl w okolicy to zapraszam. nie, nie chodzi mi o tego uczelnianego pana marka
          Dzięki - zobaczymy, co da się zrobić - w kwietniu? Zabłądziłbym ze Strasburga?

PS
          Pan Marek i tak będzie (wraz z pannami eLami)

Komentarz

Pracuję...