Opera 8.0 Final PL - powalcz o licencję

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MaX
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 40

Opera 8.0 Final PL - powalcz o licencję

Moze nie jest to soft typowy dla fotoamatorow ale ktoz z nas nie uzywa przegladarki ? Uzywamy i to zapewne wiele razy czesciej nizli PS
    Niestety w znakomitej wiekszosci jest to IE ;(

Teraz jest okazja aby zdobyc doskonala przegladarke wraz z legalna licencja.

Jak to zrobic:
    Załóż konto w serwisie My opera Community. http://my.opera.com/community/login/?newuser=true

Umieść na swojej stronie następujący odnośnik:

gdzie "USERNAME" należy zastąpić swoją nazwą użytkownika My opera Community.

Po zarejestrowaniu 250 unikalnych kliknięć otrzymasz bezpłatną licencję wraz ze wsparciem technicznym oraz prawem do bezpłatnych aktualizacji.

Banerki do uzycia:http://my.opera.com/community/gfx/banners/

Pod adresem http://my.opera.com/community/affiliates/ znajduje się ranking użytkowników biorących udział w promocji Opery.

Wiecej informacji o programie i o samej Operze:
    Ostatnio edytowany przez MaX; 172.
    | Śmieszne zdjęcia, śmieszne mp3 | Auta z Niemiec | Koty, zdjecia kotów |
  • kavoo
    Zablokowany
    • 2004
    • 1173

Ale po co robic komus reklame jakimis linkami, skoro Mozilla/Firefox sa za darmo, i to do tego sa IMHO lepsze od Opery?

Komentarz

• MaX
      Dopiero zaczyna
      • 2004
      • 40

Ja tez jestem zwolennikiem FF, jednak od 3 dni kiedy uzywam operki nie odpalilem ani razu FF - to chyba o czyms swiadczy. Ale to z kolei takie moje skromne IMHO

Komentarz

• DoMiNiQuE
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3548

Zamieszczone przez MaX
        Ja tez jestem zwolennikiem FF, jednak od 3 dni kiedy uzywam operki nie odpalilem ani razu FF - to chyba o czyms swiadczy. Ale to z kolei takie moje skromne IMHO
        aa bo to cos nowego i pewnie dlatego Ci sie podoba
        ja i tak bede fanatycznie bronil firefoxa

Komentarz

• MaX
          Dopiero zaczyna
          • 2004
          • 40

Nie jestem na etapie zachłystywania sie softem, Opere uzywalem przez chwile pare lat temu ... teraz to zupelnie inna jakość ;-)
          FF nie usuwam ale polecam ta nowa Opere, zeby sie o czyms kompetentnie wypowiedziec warto tego samemu sprobowac...

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Skrotowe roznice miedzy Opera a Firefoxem to jak miedzy Win XP a 2000 - ogolnie funkcjonalnie podobne, tylko XP i opera sa na dzien dobry naladowane po brzegi bajerami, playerami, automatami itp - i jak komus przeszkadza to sobie po kolei konfiguruje i wylacza to co mu przeszkadza.
            Natomiast w Win2000 i Firefox odwrotnie - dostajesz prawie czysty produkt i doladowujesz do niego to co ci potrzebne.

Dwie rozne filozofie, dla kazdego cos milego... ja zdecydowanie bardziej wole combo Win2000+Firefox i dobierac recznie dodatki , choc to moze byc bardziej pracochlonne.

Komentarz

• KuchateK
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 4895

E tam Opera rulez
              Probowalem mozilli, firefoxow i co to tam jeszcze bylo po drodze i jakos ciagle mi sie na opere lepiej klika...
              ...

Komentarz

Pracuję...