View Full Version : Update forum do wersji 1.8

hazan
12-04-2004, 03:54
Witam
Szczesliwie i mam nadziej ze bez strat udalo mi sie zaktaulizowac forum do wersji 1.8 by przemo.

W razie znalezienia jakichkolwiek bledów prosze o info
Hazan

Ps. tym samym zdjęte zostały wszystkie nalożone wcześniej restrykcje (bbcode [img] itp)
Ps II - na dole jest link do chata - mam nadzie ze sie przyda i bedzie uzywany ( włączyłem to dla proby - jesli bedzie tam zawsze pusto to go wylacze )

mroczny
12-04-2004, 09:52
Czat dobra rzecz, tylko teraz święta, to ludzie w półmiskach siedzą przy rodzinie a kompy pozostają w odstawce. Ale jak się wolne skończy to zapewne wieczorakmi będzie wielu forumowiczów na pogaduchy przysiadać. GR8 POMYSŁ masz ode mnie szacunek :wink:

Vitez
13-04-2004, 00:27
Ps II - na dole jest link do chata - mam nadzie ze sie przyda i bedzie uzywany ( włączyłem to dla proby - jesli bedzie tam zawsze pusto to go wylacze )

Przydaloby sie zeby przy tym linku byl status - ile aktualnie jest uzytkownikow na czacie. bo tak wchodzic w ciemno "a nuz ktos jest" to nie zda egzaminu.

hazan
13-04-2004, 00:36

Przydaloby sie zeby przy tym linku byl status - ile aktualnie jest uzytkownikow na czacie. bo tak wchodzic w ciemno "a nuz ktos jest" to nie zda egzaminu.

Patrz na link na dole "Na czacie jest 0 użytkowników "

Vitez
13-04-2004, 03:14

Patrz na link na dole "Na czacie jest 0 użytkowników "

A mi chodzi o to zeby rowniez przy linku gornym (w "menu" ) bylo widac ilu uzytkownikow. Latwiej zauwazyc niz przewijac cala strone na sam dol.

[ Dodano: Sro Kwi 14, 2004 4:38 am ]
" [ Dodano: Sro Kwi 14, 2004 4:37 am ] "
Mila opcja - skleja dwa wyslane op sobie posty jednego uzytkownika? Slodkie :D