Witam
Szczesliwie i mam nadziej ze bez strat udalo mi sie zaktaulizowac forum do wersji 1.8 by przemo.
W razie znalezienia jakichkolwiek bledów prosze o info
Hazan
Ps. tym samym zdjęte zostały wszystkie nalożone wcześniej restrykcje (bbcode [img] itp)
Ps II - na dole jest link do chata - mam nadzie ze sie przyda i bedzie uzywany ( włączyłem to dla proby - jesli bedzie tam zawsze pusto to go wylacze )
Czat dobra rzecz, tylko teraz święta, to ludzie w półmiskach siedzą przy rodzinie a kompy pozostają w odstawce. Ale jak się wolne skończy to zapewne wieczorakmi będzie wielu forumowiczów na pogaduchy przysiadać. GR8 POMYSŁ masz ode mnie szacunek :wink:
Ps II - na dole jest link do chata - mam nadzie ze sie przyda i bedzie uzywany ( włączyłem to dla proby - jesli bedzie tam zawsze pusto to go wylacze )
Przydaloby sie zeby przy tym linku byl status - ile aktualnie jest uzytkownikow na czacie. bo tak wchodzic w ciemno "a nuz ktos jest" to nie zda egzaminu.
Przydaloby sie zeby przy tym linku byl status - ile aktualnie jest uzytkownikow na czacie. bo tak wchodzic w ciemno "a nuz ktos jest" to nie zda egzaminu.
Patrz na link na dole "Na czacie jest 0 użytkowników "
Patrz na link na dole "Na czacie jest 0 użytkowników "
A mi chodzi o to zeby rowniez przy linku gornym (w "menu" ) bylo widac ilu uzytkownikow. Latwiej zauwazyc niz przewijac cala strone na sam dol.
[ Dodano: Sro Kwi 14, 2004 4:38 am ]
" [ Dodano: Sro Kwi 14, 2004 4:37 am ] "
Mila opcja - skleja dwa wyslane op sobie posty jednego uzytkownika? Slodkie :D