Ile płacicie za wydruki formatu ok A2?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ErnestPierwszy
    Uzależniony
    • 2006
    • 734

Ile płacicie za wydruki formatu ok A2?

Mam "dostęp" do urządzenia Epson 4800. Niestety nie tak sobie za darmochę i chciałbym wiedzieć ile kosztuje na rynku wydruk z takiej drukarki/plotera/proofa atramentowego?
    Jakość super, widziałem (kiedyś sam drukowałem na ECAD-ach).
    Zadruk do 61 cm więc w sumie 60x40 można machnąć
  • Olszewski
    Uzależniony
    • 2006
    • 782

29,90zł za 60x40 (niezależnie od papieru)
    49,90zł (chyba) za 50x70 (niezależnie od papieru) - aczkolwiek jest promocja i płace 29,90zł.
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• apie
      • 2006
      • 4

A możesz podac gdzie takie ceny za wydruki masz? Może jakas strona www?
      Czy mozna wszystko załatwić droga internetową (wysyłka zdjęcia i odesłanie wydruku paczką?)

Komentarz

• Olszewski
        Uzależniony
        • 2006
        • 782

Zamieszczone przez apie
        A możesz podac gdzie takie ceny za wydruki masz? Może jakas strona www?
        www.Labfoto.pl - rejestrujesz się, przesyłasz na serwer ftp zdjęcia do wydruku, robisz przelew według schematu, a wydruk otrzymujesz w solidnej tubie.
        Na początku już chciałem kląć ich bo jedno zdjęcie było załamane, sfotografowałem je, złożyłem reklamacje (zagięcie było widoczne, ale fotka szła na własny użytek i może pod szkłem antyramy by się wyprostowało), i pani w ciągu 1 godziny oddzwoniła, że reklamacja jest uznana i mogę jeśli chce to nawet wgrać na serwer inne zdjęcie do wywołania jeśli tamto mimo zagięcia jestem w stanie gdzieś wykorzystać i oczywiście wszystko, wysyłka również na koszt firmy.
        Naprawdę bardzo miła obsługa mi się tam trafiła

Zamieszczone przez apie
        Czy mozna wszystko załatwić droga internetową (wysyłka zdjęcia i odesłanie wydruku paczką?)
        Wszystko opisałem powyżej i masz to również opisane na stronie, chyba w dziale FAQ, albo POMOC.
        40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
        Ktoś naruszył Twoje prawa?

Komentarz

• Elajasz
          Bywalec
          • 2007
          • 124

u mojego znajomego sa niedrogie wydruki. W wiekszasi drukujemy DWG i plt, ale z foto nie ma problemu. info : www.4tel.net
          na CB

Komentarz

• towersivy
            Uzależniony
            • 2005
            • 992

ErnestPierwszy - jeśli sporo robisz w takim formacie i dodatkowo masz zlecenia komercyjne to na prawdę warto kupić sobie własne urządzenie ja tak zrobiłem i jak na razie jestem na + choć zwrot całej inwestycji obliczyłem na minimum 8 miesięcy co i tak w ogólnym bilansie da bardzo duże zyski.
            A kupiłem właśnie epsona

PZdr.

Komentarz

Pracuję...