Fotolaby poza granicami naszego kraju

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kabu
    Początki nałogu
    • 2007
    • 370

Fotolaby poza granicami naszego kraju

Witam wszystkich. Obecnie mieszkam w Irlandii i poszukuję dobrych fotolabów gdzie mógłbym wywoływać swoje zdjęcia najlepiej przez internet tak jak w Polsce np. Fotonet Tychy. Jeżeli ktoś z Was może mi pomóc to będę bardzo wdzięczny gdyż właśnie odebrałem kilka zdjęć danych na próbę do jednego laboratorium i to co zobaczyłem to koszmar.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowany przez Kabu; 9272.
  • Kabu
    Początki nałogu
    • 2007
    • 370

Rozumiem że nikt nie może pomóc?

Komentarz

• wojkij
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1915

Szukaj raczej na lokalnych/irlandzkich forach bo takie napewno sa, tu masz raczej mala szanse na sensowna odpowiedz
      www.kwapisz.org

Komentarz

• Kabu
        Początki nałogu
        • 2007
        • 370

Dzięki, wiesz zakładałem że skoro sporo ludzi nawet z tego fora jest gdzieś w świecie to znajdzie się ktoś kto siedzi w Irlandii tak jak ja i ma jakieś fotolaby sprawdzone.
        Jeszcze raz dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam

Komentarz

• sal
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1122

Zamieszczone przez Kabu
          Witam wszystkich. Obecnie mieszkam w Irlandii i poszukuję dobrych fotolabów gdzie mógłbym wywoływać swoje zdjęcia najlepiej przez internet tak jak w Polsce np. Fotonet Tychy. Jeżeli ktoś z Was może mi pomóc to będę bardzo wdzięczny gdyż właśnie odebrałem kilka zdjęć danych na próbę do jednego laboratorium i to co zobaczyłem to koszmar.
          Zamow odbitki w Fotonecie i popros o wysylke za granice.
          Oczywiscie wtedy placisz przelewem z gory.
          Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Kabu
            Początki nałogu
            • 2007
            • 370

Tak wiem, właśnie wysłałem do nich maila we czwartek z zapytaniem jak u nich wysyłka za granicę ale jeszcze nie otrzymałem informacji. Dzięki sal że też chcesz pomóc.

Pozdrawiam

Komentarz

• sal
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1122

Zamieszczone przez Kabu
              Tak wiem, właśnie wysłałem do nich maila we czwartek z zapytaniem jak u nich wysyłka za granicę ale jeszcze nie otrzymałem informacji. Dzięki sal że też chcesz pomóc.
              Ja co prawda nie robilem u nich wysylki za granice, ale cwiczylem platnosc przelewem + szybka wysylke i bylo naprawde dobrze i szybko :-)
              Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Komentarz

• Kabu
                Początki nałogu
                • 2007
                • 370

Zobaczymy co mi napiszą, bo jak wspominałem nie mam jeszcze od nich odpowiedzi. Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Komentarz

• muflon
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 6763

A to ja się podczepię Znacie może jakiś internetowy lab:

- najchętniej w Szwajcarii
                  - chętnie w Niemczech
                  - alternatywnie gdziekolwiek skąd wysyłka nie kosztuje fortuny

który robiłby coś takiego jak tu: http://www.fotobuch.de/fotobuch/premium/ - czyli fotoksiążka, twarda oprawa, możliwość wrzucenia zdjęcia również na okładkę... tyle że w formacie większym niż A4 i do tego poziomym? Nie musi być zaraz 420x297, ale powiedzmy takie solidne 35cm w poziomie żeby było. Przejechałem już dobre kilkadziesiąt serwisów: a to max. A4, a to jest większy ale nie poziomo, a to okładka tylko "skórzana" itp...

Najbliżej tego co chcę jest http://photobooks.colormailer.com/44/de/ - tyle że okładka nie taka.
                  zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

Pracuję...