Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zby
    Bywalec
    • 2006
    • 102

RASTLINa? sam trolujesz.
    On ma niestety racje, moze wyraza swoje mysli w sposob lekko nieokrzesany, ale nie sposob nie przyznac mu slusznosci. Masz cos przeciwko wiekszej ilosci dobrych zdjec w w miejscu tak tlumnie odwiedzanym jak CB?
    pozdrawiam,
    zby

Komentarz

• adalbert
      Początki nałogu
      • 2007
      • 353

Zamieszczone przez Vitez
      Proponuję nie karmić...
      Racja - dla mnie IGNORE...
      Zamieszczone przez zby
      ... Masz cos przeciwko wiekszej ilosci dobrych zdjec w w miejscu tak tlumnie odwiedzanym jak CB?
      Absolutnie nie
      Ostatnio edytowany przez adalbert; 9745. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• RASTLIN
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 20

Macie racje trochę spospob "niekorzesany" ale to tylko po to zeby dyskusje pociagnac bo w porownaniu z Galeriami z forum NIKONa to u nas w Galerii nie ma wogole zdjecza duzo tam "gadamy" i rozpisujemy sie na tematy stricte technicze ze to wina obiektywu, aparatu ze ma plamy na matrycy itp, tego typu uwagi mozna przeslac na PRIV a w galerii tylko pisac czy fotka dobra czy zla i co by sie zmienilo bez klocenia sie kto ma tam racje... jezeli kogos urazilem moimi slowami to przepraszam ale przyznam sie bez bolu ze specjalnie tak pisalem zeby poruszyc ta wazna sprawe bo do tej pory nie znalalzem odpowiedniego topicu
        Pzdr
        EOS 400D + 18-55KIT + 28-90mm + 70 - 300 IS USM + M42 50mm1,8 :smile:

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez zby
          RASTLINa? sam trolujesz.
          Sprawdź definicję trolowania zanim zaczynasz tym szastać.

On ma niestety racje, moze wyraza swoje mysli w sposob lekko nieokrzesany, ale nie sposob nie przyznac mu slusznosci.
          Może i ma, ale styl prowadzenia dyskusji (właśnie po to by wzniecić negatywne emocje, zaczepiać, plus brak gramatyki i interpunkcji) pozostawia wiele do życzenia.

Komentarz

• sniper88
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 1156

Vitez-to sie nazywa offtopic, wypowiedz sie w temacie watku

Ponawiam prosbe o doczepienie sondy, bedzie od razu widac z jakim odzewem spotyka sie ten pomysl
            WWW | 500px | IG
            Semper in altum

Komentarz

• fotokor1
              Początki nałogu
              • 2006
              • 373

ja głosuję za tak
              Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 , Canon 35 1.4 , canon 17-40/4, canon fish eye, 24-105/4, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Komentarz

• CamelXP
                Bywalec
                • 2006
                • 231

Vitez - a co o tym sądzisz jako moderator?
                Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez CamelXP
                  Vitez - a co o tym sądzisz jako moderator?
                  Można dorzucić do podforum Battle Cage. Formuła i sposób wysyłania zdjęć chyba by nie uległy zmianie. Tyle że akurat Batle Cage i wystawianie tam ankiet to nie moja działka.

Komentarz

• Max_im
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 668

jeśli można to proponuję
                    jako dział w forum Galerie
                    ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• lempl
                      Uzależniony
                      • 2006
                      • 684

Battle Cage ze względu na sondę wydaje się lepszy.
                      A dla równowagi, żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony, proponuję dział Zakup Miesiąca ew. Najostrzejszy Obiektyw Miesiąca
                      Bo jakby nie patrzeć od robienia zdjęć to się tylko sprzęt zużywa

Komentarz

• Max_im
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 668

zdjęcie każdego może być oddzielnym wątkiem z 1 punktową ankietą
                        wtedy nie będzie ograniczeń w ilości uczestników
                        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                        Zamieszczone przez pawweg
                        też uważam że to dobry pomysł...odetchnąć od tych technicznych zagadnien...a wziąść się za art...co nam sprawia najwięcej przyjemności
                        Tak na marginesie
                        Mam wrażenie że Nikon jest bardziej związany z Fotografią
                        Fajny jest u nich ten dział "Fotografia - zdjęcia i ich obróbka"
                        Ostatnio edytowany przez Max_im; 7569. Powód: Automerged Doublepost
                        ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• CamelXP
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 231

A może stworzyć dział pt. "Konkursy" i tam wrzucić "Zdjęcie miesiąca", battlecage i ewentualnie inne, okazjonalne konkursy, jak ten na zdjęcie telefonem komórkowym...
                          Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• hazan
                            Zasłużeni
                            • 2004
                            • 1719

Pomysł wydaje się ciekawy - pytanie tylko :

- jak go zorganizować?
                            - kto będzie tego pilnował?
                            - jak z ocenianiem?

Jeśli wyklaruje się jakaś przejrzysta koncepcja i są chętni do takich zabaw to ja jestem otwarty na takie propozycje (a kwestia stworzenia podforum to 5 minut pracy)
                            Pozdrawiam
                            Hazan
                            Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• CamelXP
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 231

ad 1. Ustalić prosty regulamin (tematyka dowolna, termin nadsyłania np. do 5-ego następnego miesiąca itp. )
                              ad 2. raz w miesiącu założyć watek i wstawić nadesłane zdjęcia to chyba nie jest dożo roboty...
                              ad 3. Nie przypuszczam żeby często zdarzało się, że będzie więcej niż 10 zdjęć, więc proponuję zwykłą ankietę. Wygrywa ten kto dostanie najwięcej głosów

to takie uwagi na szybko. Można podejrzeć / podpytać na zaprzyjaźnionym forum, lub wprowadzać poprawki i modyfikacje z czasem

Komentarz

• RoboD
                                Bywalec
                                • 2007
                                • 100

Zamieszczone przez akustyk
                                nie wiem w jakim jezyku to napisales, ale na pewno nie po polsku, a przynajmniej nie majac na uwadze zasady gramatyki
                                OT...

Na początku chciałem Ci odpisać, potem jednak zrezygnowałem. Kiedy jednak zobaczyłem w Twojej stopce STOP BYKOM, stwierdziłem, że to do czegoś jednak zobiązuje...

Jeśli już kogoś ganisz (abstrahując od celowości tej przygany), wytykając mu błędną pisownię, to wypadałby, abyś sam korzystał z zasad pisowni języka polskiego. I nie chodzi mi już o znaki diakrytyczne, ale o tak podstawowe sprawy jak zaczynanie zdania wielka literą i kończynie kropką.

Do admina:
                                Szkoda, że forum nie posiada funkcjonalności wygaszania postów. Przydałaby się, nie tylko do takich postów, jak ten mój.
                                Ostatnio edytowany przez RoboD; 10939.
                                Pozdrawiam Robert
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...