EOS 20D firmware 2.0.0

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gietrzy
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 5727

EOS 20D firmware 2.0.0

It includes the following additions/improvements:

1. Support for the wireless file transmitter WFT-E1.

Support for the wireless file transmitter WFT-E1 allows high-speed image transfer by connecting EOS 20D and personal computers through wireless/wired LAN.
    *This function works for EOS 20D when the WFT-E1 firmware is 2.0.1 or later.
    the silence is deafening
  • froolk
    Początki nałogu
    • 2005
    • 256

A może dla odmiany wprowadzili by jakąś znaczącą zmianę zamiast obsługi wifi czy dodania ruskiego (1.1.0) hmmm?

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

a ja wczoraj sprawdzalem i nic nie bylo , swoja drogsa liczylem ze dodadza jakies demo
      Instagram

Komentarz

• akustyk
        gajowy
        • 2004
        • 12226

Zamieszczone przez Jac
        swoja drogsa liczylem ze dodadza jakies demo

tja... gole panienki tanczace na LSD w formie wygaszacza ekranu :-) a w tle muzyczka ze Slonecznego Patrolu 8)
        www albo tez flickr

Komentarz

• kavoo
          Zablokowany
          • 2004
          • 1173

Zamieszczone przez akustyk
          tja... gole panienki tanczace na LSD
          Chyba po LSD ;-)

Komentarz

• DarekSzu
            Bywalec
            • 2004
            • 170

CZyli co nie ma ???
            Analog i cyfra

Komentarz

• jadeit
              Początki nałogu
              • 2004
              • 466

jakby ukłon w strone studia
              szkoda że nie ma czegoś normalnego
              dla zjadaczy zwykłego chleba

pozdrawiam
              un point c'est toi
              fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Komentarz

• gietrzy
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 5727

Zamieszczone przez jadeit

pozdrawiam
                Mylisz się!
                To zagrawka typowa dla Canona. Nie chodziło o WiFi - to mogli zrobić razem z Markiem II, ale jak najbardziej o zjadaczy zwykłego chleba. Zauważ, że wszystkie newsy Nikona są już prawie na dole strony dpreview news. Jutro wypuszczą FW poprawiający jakieś gówno w innym modelu i tyle D50 na dpreview widzieli. Typowe, trafne, bardzo agresywne zagranie Canona. Jest się o co bić: na 10 sprzedanych dSLR Canona 7 to segment 350D, 2 to 20D i 1 to Mark II. Kasa przeokrutna. Ja się cieszę na tego Nikona
                the silence is deafening

Komentarz

• king_nothing
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 111

Zamieszczone przez jadeit
                  A ja mysle ze to swietna sprawa! Swietlana przyszlosc nie tylko do studia. Wyobrazcie sobie ze robicie zdjecia np. reporterskie i wszystkie "wpadaja" do... kieszeni, gdzie trzymacie nowego iPoda (albo inne cudo) z 60 GB dyskiem. Ja bardzo poprosze Wi-Fi wmontowane na stale do 30D. Wiadomo, nowa technologia (w DSLR, bo wogole to juz nie taka nowa) musi sie zwrocic. Kupia zawodowcy z zachodu, potem stanieje i "zjadacz chleba" z Polandu bedzie mial
                  "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Komentarz

• KuchateK
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 4895

No... Musi staniec... narazie to stoi tyle ($999.99) co 350'tka z kitem i prawie cale body d20 Troche chamska cena jak na wi-fi... Tutaj nie ma juz glupiego tlumaczenia ze czesci drogie... Cena zdecydowanie ustawiona wysoko...

Narazie trzeba bedzie sie zadowolic kabelkiem idacym do laptopa w plecaku...
                    ...

Komentarz

• froolk
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 256

Zamieszczone przez KuchateK
                      ....narazie to stoi tyle ($999.99) co ......prawie cale body d20 Troche chamska cena jak na wi-fi... Tutaj nie ma juz glupiego tlumaczenia ze czesci drogie... Cena zdecydowanie ustawiona wysoko...

Narazie trzeba bedzie sie zadowolic kabelkiem idacym do laptopa w plecaku...
                      O to mi właśnie chodziło - to po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body
                      Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle

Komentarz

• gietrzy
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 5727

Zamieszczone przez froolk
                        po co dodawać do semi profesjonalnego body obsługę gadżetu który kosztuje tyle co to body
                        Zauważyłeś ile profi ma jako backup i/lub drugi aparat "na tele" właśnie 20D.
                        20D ma 5kl/s to większości starcza. Wiele osób sprzedało Marka by kupić "lżejszego, mniejszego Marka".
                        Zamieszczone przez froolk
                        Chyba jednak Gietrzy ma rację - zwykłe posunięcie marketingowe i tyle
                        Nie chyba tylko napewno. Nie chodzi mi o to co jest w tym firmare tylko o to kiedy został on upubliczniony.
                        the silence is deafening

Komentarz

• Orzeszek
                          Dopiero zaczyna
                          • 2005
                          • 26

Mam pytanie odnośnie tej wersji firmware, czy jak mam wersje 1.0.5 to mogę ją wgrać, czy najpierw powinienem wgrać wersję 1.1.0.
                          50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Komentarz

• Jac
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 4813

mozna od razu do 2.0 upgradeowac... tylko przeczytaj dokladnie instrukcje upgradu bo zdazaly sie przy 1.0.5 zwisy aparatu konczace sie wymiana na nowy
                            Instagram

Komentarz

• Orzeszek
                              Dopiero zaczyna
                              • 2005
                              • 26

Dzieki. Czy chodzi o to, aby podczas upgreadu obiektyw był zdjęty i po wszystkim trzeba wyjąć baterie na min. 2 sek. czy tak. Proszę o wszelkie sugestie, bo u mnie z angielskim to mocno na bakier a niechciałbym popsuć aparatu.
                              50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AW

Komentarz

Pracuję...