[portfolio żony] Zdjęcia "spod" EOS300D
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Masz wyjątkowo utalentowaną żonę! Zdjęcia piękne, a jedno z nich podoba mi się szczególnie. Takie bardzo "impresjonistyczne", a to moja ukochana epoka w malarstwie...Zamieszczone przez 2canPrezentuję zdjęcia wykonane przez moją żonę (póki co będę ją reprezentował
zanim przekona się do korzystania z forum) -
http://plieth.com to rodzinny site? Fajnie się zapowiada, szkoda, że niewiele można zobaczyć.
Pozdrawiam i dzięki za opinię.Komentarz
-
Póki co niewiele, bo mi się kolega udostępniający za friko miejsce na serwerze zbiesił i nie mam nawet dostępu do swoich własnych zasobów. Będę musiał albo sięgnąć do poftfela, albo zmienić kolegę ;-) Bo dobre zdanie o nim juz zmieniłem...Zamieszczone przez 2canhttp://plieth.com to rodzinny site? Fajnie się zapowiada, szkoda, że niewiele można zobaczyć.Komentarz
-
Twoja żona robi bardzo ładne zdjęcia, a to o którym mówi Jurek jest rewelacyjne (jedno z ulubionych mojej żony :-) )Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Zdjecia jak miód na usta.EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000Komentarz
-
Pomysłowość, Plastyczność, Piękno ... po prostu Prześlicznie.Komentarz
-
Cóż można powiedzieć? Chciałbym kiedyś takie zdjęcia robić.
Jak dla mnie rewelacja. Pomysłowość, wrażliwość, wyobraźnia. Tylko pozazdrościć.Komentarz
-
Odemnie dostałeś ocene "doskonały" - własnie oceniłem ten wątek
Komentarz
-
W imieniu żony - dziekuję
Niebawem powstanie autorski site (w tym tygodniu biorę się do roboty), wiec podrzucę link.
Żeby nie było, że EOS300D nie potrafi robić ciekawych zdjęć
))
Komentarz
-
Mam nadzieje ze malzonka przekona sie do naszego forum. Bo sadzac po fotkach wiele moglibysmy sie od niej nauczyc.
Chcialbym zrobic choc raz, choc jedno takie zdjecie :-)Komentarz
-
Ja moge Ci udostepnic miejsce (tyle ile bedziesz potrzebowal)+ zaparkowanie domeny ;-) jak bedziesz zainteresowany napisz.Zamieszczone przez Jurek PliethPóki co niewiele, bo mi się kolega udostępniający za friko miejsce na serwerze zbiesił i nie mam nawet dostępu do swoich własnych zasobów. Będę musiał albo sięgnąć do poftfela, albo zmienić kolegę ;-) Bo dobre zdanie o nim juz zmieniłem...
Pozdr.
snpKomentarz
-
Komentarz