[Trójmiasto] Mikołaje na Harleyach
Zwiń
X
-
[Trójmiasto] Mikołaje na Harleyach
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiTagi: Brak -
ja się*wybieram
Znaki szczególne - 1.93m wzrostu i kurtka henryklloyd z mega żółtym kapturem
no i oczywiście canon w dłoni
Pkt 8 regulaminu forum -
raczej tez bede - nie wiem tylko czy 10 czy 13 ale raczej 13 pozdraviamciagle czytam i wciaz wiele nie rozumiem ;pKomentarz
-
Komentarz
-
jeszcze bardziej niż co?
jak to po co - zobaczyć mikołajów na harleyach, rozumiem, że to tak normalny widok dla Ciebie, bo parkują pod Twoim domem?Pkt 8 regulaminu forumKomentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
brzmi fajnie. szkoda że mam zjazd w ten weekend :/
Pozdrawiam,
RobertLoty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
no mnie tez nie bedzie niestety, ale dzieki za info________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel KantKomentarz
-
-
-
wielkie brawa za tę imprezę! było niemiłosiernie zimno i wietrznie ale widok, ryk i smród :grin: 750-paru motorów robił swoje. skoro rok temu było ich zaledwie 400, w tym roku ponad 700, to może za rok będzie 1000
bardzo fajne widowisko dla dzieciaków jak i dla pań, które co chwila łowiły wzrokiem co poniektórych mikołajów heheh. no o panach już nie wspomnę. pozdrawiam
Komentarz
-
-
Witam.
Nawet Mikołajowi motor może nie chcieć zapalić...
Jak wspomniał przedpiśca, impreza była udana. I głośna.
Gratulacje dla śmiałka z Zielonej Góry, który postanowił wziąć w niej udział. 
Więcej moich zdjęć tu http://canon-board.info/showthread.p...273#post400273.Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiKomentarz

Komentarz