sposoby ustawien swiatla pokazane na manekinie - poszukiwany link

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KaMaD
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 20

sposoby ustawien swiatla pokazane na manekinie - poszukiwany link

Witam,
    Na forum przewijal sie link do fajnej strony, na ktorym pokazane byly rozne schematy ustawien swiatla na korpusie lysego manekina. Bardzo fajna i przydatna rzecz. Jesli ktos posiada link do tej strony (angielsko jezyczna) z gory dzieki za podanie go tutaj i proponowalbym gdzies go podpiac.
    Ostatnio edytowany przez KaMaD; 8063.
    CANON 6D, Sony a6000, c70-200mm f/4.0L, c50mm f/1.8, t28-75 f/2.8, 135mm f/2.8, Speedlite 580 EX II
    --------------------------
    Portfolio - moje foto portfolio
  • KaMaD
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 20

Ok znalazlem:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=8649 - tylko ze z kopii google.com bo juz link nieaktywny. Posta mozna usunac
    CANON 6D, Sony a6000, c70-200mm f/4.0L, c50mm f/1.8, t28-75 f/2.8, 135mm f/2.8, Speedlite 580 EX II
    --------------------------
    Portfolio - moje foto portfolio

Komentarz

• robgr85
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1719

z tego co pamietam na diyphotography.net byl artykuł z oswietleniem dla pluszowego misia tez fajne i mozna się trochę nauczyć.

na mojej stronie domowej, w dziale linki masz odnosnik do profilu youtube - zamieszczone wykłady odnosnie oswietlenia w fotografii portretowej. Wszystko fajnie, ciekawie 'wyłożone'. Polecam i

Pozdrawiam,
      Robert
      Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

Pracuję...