300D vs. ELFO QUANT

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jim

300D vs. ELFO QUANT

Kto pyta nie bladzi .... wiec typowo lamerskie pytanie ...
    Czy 300D jest w stanie wspolpracowac z systamem lamp studyjnych np ELFO QUANT ? Jak to jest z wyzwalaniem blysku ? Na jakich zasadach to dziala :P ? Z gory dzieki za wyjasnienia ... Ps. Gdzie moge o tym poczytac ?
  • jim

zapomnialem dodac ze nie widze tu gniazda wyjsciowego lamp studyjnych ? mam racje ? cos sie da z tym zrobic :P ?

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez jim
      cos sie da z tym zrobic :P ?
      Kup 10D

Komentarz

• jim

... moze sie zamienisz :P , qrde lipa , nie zwrocilem uwagi przy zakupie tej kupy plastiku na dosc wazna rzecz ( buu

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez jim
          qrde lipa , nie zwrocilem uwagi przy zakupie tej kupy plastiku na dosc wazna rzecz (
          Jesli to (gniazdo PC-sync) dla ciebie rzeczywiscie wazna rzecz (masz studio i lampy) to powazny blad popelniles przy zakupie - trzeba brac sprzet stosownie do zapotrzebowan.

A teraz poszukaj w sklepach foto okstki na stopke lampy blyskowej z przejsciowka do lamp studyjnych, ewentualnie kostki do fotoceli, ewentualnie wyzwalacza radiowego i fotoceli radiowej do ktorej podlaczysz lampy. Wszystko troszke kosztowne

Komentarz

• jim

Nie mam studia ani lamp ( jeszcze :P ) ale potrzebuje zrobic zdjecia produktow ( zarcia ) do menu barowego. Fotografowie zycza sobie okolo 500 zl od sztuki za sredni obrazek ;-) czyli jak sam kupilbym sprzet i popstrykal wyszloby taniej ;-) hyh a dotego mialbym male domowe studio ;-)

Lampa 550EX ma cos takiego "bezprzewodowa współpraca z EOSem-3 z nadajnikiem Speedlite Transmitter ST-E2" czy to moze mi pomoc w jakis sposob ?

Dzieks Vitez z gory za kolejne rady ....
            Swiateczne pozdro ...

Komentarz

Pracuję...