Canon Eos 400D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zxzx
    Coś już napisał
    • 2007
    • 99

Canon Eos 400D

Witajcie kupilem to cacko ale nie moge dostac instrukcji po pl , zakupilem filtry jessops , i tele zoom tamrona70- 300mm (180-300macro) , co sadzicie o tym zestawie , nie wiem co musze zmienic - w krajobrazowym ustawieniu robilem fotki przy slonecznym dniu -super ale tam gdzie padal cien sa zbyt czarne musze je poprawiac , no i jeszcze jedno w nocy nawet ze statywem moje zdjecia sa pomazane . Lubie robic zdjecia macro ale przed tem mialem kompakt a lustrzanke mam dopiero pierwsza i nie wiem czy moge cos dokupic by byly lepsze fotki macro . Co do zdjec w nocy to moze mam wylaczone stabilizowanie obrazu jesli takowe mam w aparacie . Moze moze ktos mi wyslac instrukcje na maila [email protected] , poniewaz tylko mowie po angielsku . Pozdrawiam z Aberdeen .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze jedno co musze zrobic by moc szybko bez utraty jakosci wysylac fotki mailem ? Czy moge poprostu zmienic zoom w programie paint nie tracac na jakosci ?
    Ostatnio edytowany przez zxzx; 13561. Powód: Automerged Doublepost
    CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc
    www.wesolowski-photography.co.uk
  • photographus
    Początki nałogu
    • 2007
    • 434

Zamieszczone przez zxzx
    poniewaz tylko mowie po angielsku
    1. Nie mówisz a piszesz po polsku? Kurde Chyba, że rozumieć to trzeba w ten sposób, że mówisz po angielsku, ale nie czytasz.... Hm...
    2. Instrukcji w polisz poszukaj na allegro, chyba że ktoś ma w pdf i ci wrzuci za free. Ja mam tylko wydanie książkowe.
    3. Jeżeli kupiłeś lustrzankę by robić w ustawieniach krajobraz, portret itp, to trzeba było zostać przy kompakcie.
    4. W 400D nie ma czegoś takiego jak stabilizacja z poziomu body.
    5. W programie paint to możesz co najwyżej kwiatuszek sobie pierdyknąć

pozdrawiam:rolleyes:
    Ostatnio edytowany przez photographus; 10446.
    regulamin pkt 8

Komentarz

• zbyszekjan
      Początki nałogu
      • 2007
      • 348

Kilka wątków wcześniej była mowa o instrukcji do 400D w języku polskim
      http://www.canon-board.info/showthread.php?t=16595
      pozdrawiam

Komentarz

• zxzx
        Coś już napisał
        • 2007
        • 99

Nie czytam tylko mowie i rozumie po ang. bo w pare miesiecy sie nauczylem w pracy , nie mam zamiaru robic w krajobrazie ale tylko testowalem go , chce robic lepsze niz kiedys zdjecia i poprosilem o podpowiedzi . Zareczam Cie ze nie dlugo ja bede uczyl innych potrzebuje info a nie krytyki co do np painta
        CANUSIA EOS 50d , 400 D // EF17-40 F/4 L // Canon 70-200 F/4 L USM //Canon 60 F/2,8 macro STATYW MANFROTTO // FILTRY HOJA //Speedlite 430 EX ///// grip , etc

Komentarz

• Tomasz1972
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3042

Proponuję na początek lekturę instrukcji oraz wątku : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=7161 i wybrania jakieś pozycji dla siebie .

Komentarz

• zxzx
            Coś już napisał
            • 2007
            • 99

Jak wpadne do Polski to napewno zakupie sobie pare ksiazek

Komentarz

• janmar
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 3468

Program pocztowy narzuca ograniczenia co do "wielkości" zdjęcia wysyłanego mailem.Na pewno nie wyslesz w max. jakosci z 400d.Widzisz Photographus napisał Ci prawdę o programie którego używasz.Jest fajny ale nie do tych celów.Krytyka uczy,a pochwały niestety nie.Razem z aparatem jest dostarczana płytka z programami. Na Twoim miejscu używalbym ich właśnie.
              Na ogół w" resize" sa zamieszczane oprocz wartosci w cyfrach opisy typu-mail,forum,website itp.To na poczatek ułatwia.Pozdrawiam.
              Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• KrzysiekRally
                Coś już napisał
                • 2007
                • 91

Najlepsza szkoła to "kosz" i surowa krytyka !
                Nie ma pochwał! Sa tylko udane zdjęcia
                www.image-sport.net moja www
                www.imagesport.digart.pl prace
                www.facebook.com/imagesportnet
                7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Komentarz

• sbogdan1
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 359

Zamieszczone przez KrzysiekRally
                  Najlepsza szkoła to "kosz" i surowa krytyka !
                  Nie ma pochwał! Sa tylko udane zdjęcia
                  Tys prowda ,HEJ !!!
                  EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4 , 70-200/4 , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Komentarz

• zxzx
                    Coś już napisał
                    • 2007
                    • 99

Dzieki wielkie , instrukcje juz mam dzieki uprzejmosci kolegi z forum

Komentarz

Pracuję...