Sport [Ian Hylands]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kruszko
    • 2007
    • 1

Sport [Ian Hylands]

Secure the right domain name for your business or website today. Custom tailored payment plans available to fit any budget.
    https://www.flickr.com/gp/103946785@N04/UWwV1y
  • Noldor
    • 2006
    • 2

Wszystko ładnie gdyby nie ten fullscreen - pomijając że to denerwujące jak nagle okno zmiana rozmiar to na dużym ekranie jest to na prawdę irytuje i zniechęca do powtórnych odwiedzin :/
    To taka uwaga dla osób które robią galerie i chciałyby takie coś wykorzystać. Na prawdę nie warto tracić oglądalności przez taki mały aczkolwiek zasadniczy błąd. Pisze bo wielu z Was ma na prawdę czym sie pochwalić i szkoda by było gdybyście w taki sposób stracili oglądalność.
    Ostatnio edytowany przez Noldor; 5294.

Komentarz

• iktorn92
      Uzależniony
      • 2007
      • 605

Jak dla mnie nawet fajna stronka i foty super...... Polecam odwiedzić tę stronkę.
      Flickr
      Portfolio Ślubne

Komentarz

• Army
        Coś już napisał
        • 2006
        • 84

A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie
        WojciechArtyniew.com

Komentarz

• iczek
          Uzależniony
          • 2004
          • 711

O tym tytulowym linku to si enie da wypowiedziec bo ten flash zabija wszystko. Jestem zwolennikiem calkowitego zakazania flasha w sieci

A co do Arka Jankowskiego, to proponuje aby czlowiek ten skupil sie juz teraz na tym co ma w tle swoich zdjec, bo takiego balaganu kompozycyjnego to ja dawno nie widzialem. To sa wszystko prawie zdjecia stylizowane i jesli ktos nie umie tak umiejscowisc modela aby nie miec w tle lamp i innych samochodow to nie wystarczy samo zatrzymanie ruchu. Zdjecia w sumie dosc srednie jak na koloryt tego sportu.
          FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
          Ptaki
          Portrety
          Pejzaż

Komentarz

• Army
            Coś już napisał
            • 2006
            • 84

W takiej dziedzinie fotografii to fotograf sie dostosowuje do swiatla, triku, modela i pory dnia, a nie na odwrot. Chcesz iczek to sie mozemy ustawic na fotki to ci po pozuje na desce i zobaczymy co wykrzesasz
            WojciechArtyniew.com

Komentarz

• iczek
              Uzależniony
              • 2004
              • 711

Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie
              Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym
              Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?
              Ptaki
              Portrety
              Pejzaż

Komentarz

• kieplinek

bo niby nie można mieć stylizacji z samochodami w tle? tak jak i twarz zawsze musi być widoczna no tak

Komentarz

• merger
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 619

ja ogolnie sie zgadzam z iczkiem. sa fajne kadry, ale tez sa kadry ze zbednym sprzetem, czesc kadrow nie jest wyprostowana (nawet te normalne bez fish'a). ogolnie spoko, ale bez rewelacji. nie bylo efektu 'wow'.
                  5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                  430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• 1507
                    Początki nałogu
                    • 2006
                    • 327

Zamieszczone przez iczek
                    Akurat! Robilem sport przez pare lat i wiem co mowie
                    Nawet tydzien temu ustawialem sobie rolkowców pod Teatrem Muzycznym
                    Powtarzam! To sa zdjecia stylizowane, ustawiane, wszystko mozna zaaranzaowac i powtarzac do bólu... nie rozumiem jaki to niby problem jest aby wybrac miejsce, w ktorym nie jezdza samochody w tle?
                    ja chętnie obejrzę ten sport który parę lat robiłeś
                    http://canon-board.info/showthread.php?t=38203

Komentarz

• andres
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 257

Zamieszczone przez Army
                      A ja powiem tak; "Cudze chwalicie, a swego nie znacie" koles robi zdjecia umiarkowanie ********e. Polecam od siebie forumowego maxa www.maxbmx.ownlog.com - ********e technicznie i www.arkadiuszjankowski.com - dla mnie 100% klimatu. Obydwaj Polaczkowie
                      nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

Sala Bankietowa restauracji Chałupa, to wyjątkowe miejsce na mapie Szczecina. Łącząca wyśmienitą kuchnię topowej restauracji z elegancją w rustykalnym wydaniu. Otoczona pięknym ogrodem do wyłącznej dyspozycji weselników zauroczy nawet najbardziej...
                      kompakcik i stara smiena
                      www.sport.3ct-phototeam.pl
                      http://whitedreamsphoto.blogspot.com/

Komentarz

• merger
                        Uzależniony
                        • 2006
                        • 619

Zamieszczone przez andres
                        nie wiem czy było czy też nie ale kolejny "polak" który IMHO nie ma się czego wstydzić... dla mnie te zdjęcia są świetne...

http://www.fotoart.pl/main.php
                        no nazdraczew jest pro a fotki kite'owe ma super.
                        5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
                        430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Komentarz

• andres
                          Początki nałogu
                          • 2006
                          • 257

Zamieszczone przez merger
                          no nazdraczew jest pro a fotki kite'owe ma super.
                          gdzieś daleko ma zdjęcia z F1 w centrum Paryża i z zawodów lotniczych RedBull-a warto się dokopać bo są to zdjęcia dla świetne.
                          kompakcik i stara smiena

Komentarz

• iczek
                            Uzależniony
                            • 2004
                            • 711

Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).
                            Ptaki
                            Portrety
                            Pejzaż

Komentarz

• andres
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 257

Zamieszczone przez iczek
                              Lipa ten fotart straszna, sieczka. Brak ładu w tych ujeciach. Balagan wiekszy niz u mnie w garazu (mowie o Sport).
                              śmiem twierdzić że nie wiesz co piszesz (o sporcie) więc skwituję to jedynie usmiechem:-D
                              kompakcik i stara smiena

Komentarz

Pracuję...