[bartosz108] PLASTYKOWY SHIT

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartosz108
    Bywalec
    • 2006
    • 197

[bartosz108] PLASTYKOWY SHIT

Nareszcie zrobiłem sobie stronę.
    Jeszcze nie jest to wersja ostateczna ale prawie.

BARTOSZ

www.photoillustrator.eu
  • Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2063

Ciekawie wyszło z przyjemnością oglądam.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Malobrody

Bardzo ładnie graficznie, funkcjonalnie i przejrzyście. Profesjonalnie zrobiona i adres strony co do treści trafiony w dziesiątkę. Podobają mi się Twoje zdjęcia. Jedno tylko IMO - proponuję byś ten angielski tekst podrzucił komuś do poprawy. Mój angielski ma daleko do doskonałości a już na pierwszy rzut oka nie wygląda to dobrze.

Komentarz

• ArturBonoVox
        Uzależniony
        • 2007
        • 684

Ja dolaczam sie do wyroznien i jestem pod wrazeniem. Oczywiscie pytanie: czym robisz?
        P. S. No fakt: tekst angielski zlec komus do korekty.
        Ostatnio edytowany przez ArturBonoVox; 11163.

Komentarz

• JaBlam
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1304

Bardzo ładne fotki masz! Co do tekstu angielskiego to koniecznie do korekty komus daj bo szkoda zeby ladna stronka kulala bo jest niezrozumiala w tekscie pisanym. Troche szkoda ze te menu po lewej stronie malutkie takie a le byc moze to wina ze na duzym monitorze ogladam. No i troche bym posprzatal w menu bo tak trochu chaotycznie. na poczatku masz People , potem kids potem obiekty, potem znow gdzies tam sie woman pojawia. Moze ustawic sobie Glowne kategorie bo Kids czy woman (moze i man tez dojdzie) czy portrety mozna pod jedna glowna kategorie dac a potem podkategorie. Bedzie Ci potem latwiej w przypadku pojawienia sie nowych kategorii.

koniecznie wywal z tej kolumny Mail Me . Zamiast tego stworz sobie sekcje O MNIE czy jak to nazwiesz, i chyba lepiej byloby tam zamiescic info na temat kim jestes, co lubisz i jaki jest kontakt do Ciebie.

Acha i jeszcze jedna rzecz. Zalozyles sobie ze kazdy uzywa programu pocztowego firmy Mcrosoft. Po kliknieciu na MAIL ME otwiera sie np Outlook Express . Pamietaj o tym, ze nie bedzie tak w kazdym przypadku! Bezpieczniej jest jednak podac swoj adres mailowy a nie link. jesli komus nie wyswietli sie od razu okno wiadomosci do Ciebie , to tak naprawde twoj adres mailowy nie bedzie widzialny dla wielu osob. Dlatego napisalem ze bezpieczniej podac go pelnego w sekcji np O MNIE czy jakos tak. W koncu przepisac 2 slowa kazdy potrafi!.

----------------------------------------
          Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• bartosz108
            Bywalec
            • 2006
            • 197

Bardzo dziękuję za pochwały i konstruktywne uwagi.
            Strona jest z automatu więc wielu zmian na dzień dzisiejszy nie zrobię.
            Angielski dam do sprawdzenia, sam się w niego nie zagłębiałem bo dostałem tłumaczenie od profesjonalisty
            Jeśli chodzi o sprzęt to 10D, 20D, 5D i lampy elfo.

U mnie otwiera się thunderbird bo taki program pocztowy mam domyślnie ustawiony w systemie a w "o mnie" jest e-mail i telefon na samym dole.
            Galerie uporządkuję i część fot z people wywalę.
            Tekst jak pisałem dam do sprawdzenia.
            Jeszcze raz dzięki za uwagi i pozdrawiam.
            BARTOSZ

www.photoillustrator.eu

Komentarz

• kucza21
              Uzależniony
              • 2007
              • 518

Spoko zdjęcia wyczuwam inny swoisty styl ... Ta kobieta z papierosem jakoś mnie odrzuca... A sama stronka w sobie spoko dość przejrzysta

Komentarz

• c42
                Początki nałogu
                • 2005
                • 266

zdjecia sa kapitalnie wyrezyserowane :-) w plenerze tez uzywasz lamp? teraz trudno jest mi ocenic dokladnie jakosc obrazu bo padla mi grafa i jade na "zamienniku" hehe galeria mi sie podoba no i sa duze zdjecia a na jakies pocztowki! brawo!

Komentarz

• westu
                  Bywalec
                  • 2006
                  • 153

Bardzo fajna, przejrzysta i łatwa w obsłudze stronka z super zdjęciami
                  Ja mam pytanie jakiego skryptu użyłeś? Darmowy czy płatny? :>
                  Od roku myślę nad zmianą swojej strony i nie wiem na co się zdecydować

Komentarz

• tom517
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 495

Domyslam sie, ze sporo tych zdjec pewnie masz na stockach, moze dodac link gdzie mozna je kupic.

Komentarz

• seta_lp
                      Dopiero zaczyna
                      • 2007
                      • 16

Jak dla mnie to chyba stronka sie wylozyla... Wogole nie chce sie ladowac... fotki rzeczywiscie swietne ale szlak mnie trafia jak sie tak dlugo wczytuja...
                      EOS 400D + Kit 18-55 + Canon 28-105
                      Olympus c-4000z + filterki

Komentarz

• marekb
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 2273

podobają mi sie foty no i obróbka...

Komentarz

• bartosz108
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 197

HAHA
                          Ile osób tyle opinii.
                          W plenerze używam lamp.
                          Agencji z którą współpracuję na stałe to

Tam niestety nie da się wyszukać zdjęć po nazwisku a szkoda bo są najnowsze i najciekawsze zdjęcia.
                          Jeszcze www.photopass.pl i kilku innych ale raczej starocie.
                          Poza tym microstocki:
                          http://www.dreamstime.com/forca_portfolio_pg1

reszty nie wymieniam bo są te same zdjęcia.
                          Jeśli chodzi o kody.
                          Wszystko wygenerowałem za darmo korzystając z programu JAlbum w którym skorzystałem z darmowej wtyczki banan.
                          BARTOSZ

www.photoillustrator.eu

Komentarz

• c42
                            Początki nałogu
                            • 2005
                            • 266

no wlasnie jezeli moge sie do czegos doczepic to do zdjec w plenerze, widac uzycie lamp bo jakos ludzie sa wyprani z kolorow :-) ogolnie very pozytywnie i nawet darmowe banana ladnie sie prezentuje :-)

Komentarz

• kami74
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 1492

Ładne takie czyste i stockowe. W clients wyczytałem nazwę Riverside, to nazwa tej kapeli czy czegoś zupełnie innego ?
                              5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                              MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

Pracuję...