[Trójmiasto] Ptaki Pomorza

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • comatus
    Uzależniony
    • 2006
    • 725

[Trójmiasto] Ptaki Pomorza

Wystawa trwa od 30 września do 30 listopada.
  • Skakun
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 30

byles moze? warto pojsc? chodzi mi raczej o wielkosc wystawy bo o jakosc sie nie martwie ale jesli to tylko kilka prac na 5min to godzinka jazdy pociagiem... nie bardzo i pytanie po ile wstep?
    ciagle czytam i wciaz wiele nie rozumiem ;p

Komentarz

• Arche121
      Początki nałogu
      • 2006
      • 288

dziś byłem na tej wystawie-zdjecia tak dobre ,że warto pójść-wstep wolny.
      Dają folder gdzie sa wszystkie zdjecia z wystawy i krótki opis o autorach.

Komentarz

• comatus
        Uzależniony
        • 2006
        • 725

Dodam jeszcze, że zdjęć jest 30. Niby mało, ale jest na czym oko zawiesić. Książeczka też fajna sprawa. Jedyny minus - trzeba przechodzić między fotelami i stolikami.

Komentarz

• iczek
          Uzależniony
          • 2004
          • 711

Niestety hotel to nie muzeum i warunki ekspozycji sa jakie sa. Zdjecia sa dobre i gorsze. Naprawde dobrych jest z 5. Reszta taka porządna robota ptasiarzy. Zobaczyc zawsze warto
          FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
          Ptaki
          Portrety
          Pejzaż

Komentarz

• Earl Grey
            Bywalec
            • 2006
            • 147

Wystawy już nie ma. Byłem przedwczoraj i okazało się, że dzień wcześniej ją zlikwidowano - została przeniesiona w inne miejsce Polski. Załapałem się tylko na broszurkę ze zdjęciami.

Komentarz

• dickory dare
              Bywalec
              • 2007
              • 189

Zamieszczone przez Earl Grey
              Wystawy już nie ma. Byłem przedwczoraj i okazało się, że dzień wcześniej ją zlikwidowano - została przeniesiona w inne miejsce Polski. Załapałem się tylko na broszurkę ze zdjęciami.
              tak, już w niedzielę ściągnęli wystawę na życzenie kolejnego wystawcy - podobno teraz prace pojechały do Kampinosu. trochę to żenujące pół miesiąca wcześniej zwijać wystawę, ale dobrze że chociaż te katalożki dawali, można poczytać o autorach - ludzie we większości zawodowo nie związani z fotografią, a tu proszę co może się zrodzić z pasji

Komentarz

• barbarianhord
                • 2007
                • 12

W morde . Dobrze , że piszecie bo własnie chcialem się tam wybrać.
                Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera.....??: ??:

Komentarz

Pracuję...