Plecak

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DeMarcus
    Coś już napisał
    • 2007
    • 83

Plecak

Szukam niedrogiego plecaka, który pomieściłby 300D+grip, obiektyw KID i 100-300, dodatkowo jeszcze Canon S2IS+ pierdołki do niego (tuleja, filtry, konwerter makro) i rzeczy wiadome, jak karty, czy baterie. Nie zamierzam dokupywać żadnych obiektywów. Dobrze by było, gdyby nie był "wypchany", ale też nie za duży. Przyjemną niespidzianką byłoby mocowanie na statyw.
    Pozdrawiam
    www.plfoto.com/83612/autor.html - Moja prymitywna twórczość...
  • sniper88
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1156

http://canon-board.info/showthread.php?t=26820
    http://canon-board.info/showthread.php?t=42
    http://canon-board.info/showthread.php?t=24050
    http://canon-board.info/showthread.php?t=16940
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Komentarz

• Thunder
      Początki nałogu
      • 2005
      • 307

Ile to jest niedrogo...
      Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

| ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Komentarz

• DeMarcus
        Coś już napisał
        • 2007
        • 83

Widziałem kilka z tych tematów, ale żaden jakoś mi nie podpasował, więc postanowiłem napisać...chciałbym też, nawiązując do tematu, dodać, że byłoby dobrze, gdyby jego wygląd nie mówił nic o zawartości, i żeby dało się ten plecak nosić tak, żebym po zdjęciu nie musiał wykręcać potu z koszulki...Niedrogo, tzn. max koło 250 zł z bólem serca...kieszonkowe ograniczone :-/

Komentarz

• pst
          Uzależniony
          • 2006
          • 560

Zamieszczone przez DeMarcus
          Szukam niedrogiego plecaka, który pomieściłby 300D+grip, obiektyw KID i 100-300, dodatkowo jeszcze Canon S2IS+ pierdołki do niego (tuleja, filtry, konwerter makro) i rzeczy wiadome, jak karty, czy baterie. Nie zamierzam dokupować żadnych obiektywów. Dobrze by było, gdyby nie był "wypchany", ale też nie za duży. Przyjemną niespidzianką byłoby mocowanie na statyw.
          Pozdrawiam

polecam tego pana - wzialem u niegodwa plecaki;
          poogladaj strone jest pokazane/opisane co sie miesci

Komentarz

• Thunder
            Początki nałogu
            • 2005
            • 307

A Lowepro Computrekker AW by Ci odpowiadal? Bo szczezre powiem ze malo go uzywam i zastanawim sie czy go nie sprzedac...
            Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Komentarz

• DeMarcus
              Coś już napisał
              • 2007
              • 83

hmm...nie wiem, czy niebyłby za duży na mój wypasiony sprzęciol ;p

Komentarz

• Thunder
                Początki nałogu
                • 2005
                • 307

Gdybys byl jednak zainteresowany to pisz na PW to pewnie sie dogadamy

Komentarz

• DeMarcus
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 83

Myślę, że jednak wolałbym coś mniejszego...myślałem o Lowerpro Micro Trekker 100 Backpack, lub nieco większy LMT 200 Backpack, ale nie jestem pewny, czy zmieszczą się do niego oba aparaty z akcesoriami...
                  Ostatnio edytowany przez DeMarcus; 12774.

Komentarz

• lewAp7
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 36

trochę o dwukomorowych:
                    http://my.opera.com/pawelwr7/albums/

Komentarz

• arturs
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 4196

Mam takiego Lowerpro Micro Trekker 100 - wchodzi do niego 350D z gripem i przypiętym do tego 24-105 (czyli większe jak 300D z kitem) i 85mm i 50mm , do tego lampa 580EX i jeszcze coś tam zostanie miejsca.. powinno wejść to co chcesz.. bardzo fajny mały plecaczek.. nie masz miasta w profilu więc nie wiem skąd jesteś, jakbyś przypadkiem był z kielc to służę pomocą..
                      5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• sniper88
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1156

Swoja droga mam takie pytanie. Zetkneliscie sie juz z Lowepro Primus AW?
                        Z tego co znalazlem w necie, to jest to naprawde ciekawe ustrojstwo, a zwlaszcza mozliwosc wkladania body do srodka bez sciagania z plecow
                        WWW | 500px | IG
                        Semper in altum

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez DeMarcus
                          Widziałem kilka z tych tematów, ale żaden jakoś mi nie podpasował, więc postanowiłem napisać...
                          Punkt 3. :
                          http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

"Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

Komentarz

Pracuję...