Pokaz zdjęć soft

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Shark-uk
    Bywalec
    • 2006
    • 141

Pokaz zdjęć soft

Witam i proszę o pomoc,
    szukam softu do posklejania zdjec tak jak do photo książki czyli jedno zdejcia na tło kilka na nim i tak dalej. Chodzi o to że nie chce robić książki tyklo prezentacje ale ze zdjec przygotowanych jak do książki, jesli jest jakiś soft co zrobi odrazu prezentacje to super ale jeśli nie to zrobie ją sobie w ProShow Gold tylko obróbka zdjec w ps zajmuje wieki (siedze juz drugi dzień i efekty super ale życia szkoda )
    Softy do książek jakie znalazłem nie mają opcji zapisu każdej osobnej strony jako jpg . Dlatego prosze o pomoc ,aha program niemusi być darmowy narazie poprostu szukam programu a jak bedzie sie sprawdzał to moge go kupić.
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com
  • pmagdalena
    Początki nałogu
    • 2007
    • 260

Wiem że picassa robi takie cos że skleja 4 zdjecia w całos i jedno z nich to tło ale jakos super to nie wyglada ale moze tobie sie spodoba

Komentarz

• korona-pl
      Początki nałogu
      • 2007
      • 277

Adobe InDesign
      OpenOffice Draw

Zależy do czego potrzebujesz prezentacji i jakiej jakości zdjęć oczekujesz.
      Gotowe prezentacje przygotujesz np. w MS Powerpoint lub OpenOffice Impress

Możesz zrobić prezentację w HTML lub Flash - tutaj narzędzi jest baaaaardzo dużo
      pozdrawiam
      Jacek

nie karmię troli...

Komentarz

• Shark-uk
        Bywalec
        • 2006
        • 141

Może źle sie wyraziłem Nie mam problemu z prezentacją tylko z posklejaniem zdjeć picassa nie wygląda dlatego odpada a to co dał korona-pl to raczej za mało zaawansowanych opcji z tego co kojaże te programy.
        Chodzi mi o soft do posklejania zdjeć jak do fotoksiążki z tym że z możliwością zapisania każdej strony osobno w jakimś normalnym formacie (najlepiej jpg).
        A prezentacje będą zdjęć slóbnych dla kliętów dlatego jakość musi być super.
        Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 f/2.8 IS USM |Canon 85 f1.2 USM |Canon 35 f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Komentarz

• pmagdalena
          Początki nałogu
          • 2007
          • 260

Wiesz co ja mam w domku jeszcze jeden program ale nie pamietam nazwy
          jak wróce to zerkne i dam znac tam sa ramki do slubnych własnie

Komentarz

• Shark-uk
            Bywalec
            • 2006
            • 141

będę wdzięczny

martinbartnicki.com

Komentarz

• obserwator
              Bywalec
              • 2006
              • 137

Polecam Aperture... Więcej tutaj: www.apple.com/aperture
              Pozdrawiam

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Komentarz

• Shark-uk
                Bywalec
                • 2006
                • 141

Aperture z tego co widze jest tylko na OS a ja szukam czegoś na windowsa.

martinbartnicki.com

Komentarz

• Art Mag
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 261

DeskTopAuthor można złozyć książke tak jak chcesz do tego wszystko spiąć w zgrabną prezentację. Jest tylko problem z podkładem muzycznym.
                  ArtMag

Komentarz

• pmagdalena
                    Początki nałogu
                    • 2007
                    • 260

ten program co ja mam to DG foto Art

Komentarz

• franek
                      • 2005
                      • 4

Adobe Photoshop Elements 5

Komentarz

• Shark-uk
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 141

DG foto Art jak narazie widze że chyba będzie odpowiedni Dzięki wielkie za pomoc.

martinbartnicki.com

Komentarz

Pracuję...