Czy istnieje jakakolwiek inna możliwość wyłączenia tego oprócz zaklejania?
Dioda [power ON] Canon 400d
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
tak...wystarczy rozkręcić i odlutować -
-
-
-
Komentarz
-
ja rozumiem iz ludzie namietnie sami sobie wymyslalja problemy ale sa chyba gdzies granice?
zadam wiec fundamentalne pytanie.... a na ch... ci to?
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
można jeszcze aparat wyłączyć
Komentarz
-
oj oj a ja tu widzę że ktoś robi zdjęcia na "P"
- no offence
wyłączyć to raczej się nie da tej diody jakąś funkcją w menu czy coś...350DKomentarz
-
-
Masakra, same idiotyczne odpowiedzi, zawsze tutaj na forum tak macie? Co do pytania, chodziło mi raczej o jakies programowe rozwiazanie niz mechaniczne. No ale trudno, co forum to forum, nikomu wypowiedzi się nie zabroni.Ostatnio edytowany przez Piotr Rymer; 4075.Komentarz
-
jeżeli byłaby taka funkcja to na pewno po przeczytaniu instrukcji wiedziałbyś jak wyłączyć tą lampkę.,..350DKomentarz
-
Komentarz
-
Oł maj gad, sami perfekcjoniści. Mam nadzieję że tobie w życiu udało się zadawać same perfekcyjnie sformuowane pytania. Szkoda czasu twojego nie uwazasz? Idź pofocić kwiatki może przejdzie ci.Komentarz
-
wiesz pytasz o cos co nikomu do glowy nie przyszlo, nawet projektantom sprzetu...
bo jeszcze nie slyszalem o tym by w jakimkolwiek sprzecie byla opcja wylaczania diody zasilajacej wiec... nie dziw sie wiec iz malo kto traktuje cie powaznie tym bardziej ze nie sprecyzowales o co ci dokladnie chodzi...
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz

Komentarz