grip a pogoda

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • emisiaczek
    Uzależniony
    • 2005
    • 548

grip a pogoda

Tak mnie naszlo

Wiadomo ze tani canon i uszczelnienia to dopiero przyszlosc, nawet nowy 40d to sciemnianie, sami sobie mozemy gabke, gumke przykleic ... tak czy inaczej normalne zamkniecie klapki od CF wydaje sie byc w wiekszosci przypadkow wystarczajace. Co jesli przylaczamy grip szczegolnie podczas jesieni, zimy .... czy nie ma to nader ujemnych skutkow dla szczelnosci body?
  • PrzemeS
    Początki nałogu
    • 2006
    • 310

Robiłem zdjęcia podczas całkiem dużej ulewy. Niestety mój bg-e3 (oryginalny) odłączał zasilanie od aparatu z powodu przecieków. Pomagała zamiana akumulatorów miejscami, jednak śmiało mogę stwierdzić: Szczelny grip to tylko ten wbudowany, czyli "jedyneczki".
    Ślubna
    No i niestety N.

Komentarz

• emisiaczek
      Uzależniony
      • 2005
      • 548

pomijam juz szczelnosc gripa samego w sobie, raczej chodzi mi o otwarte wejscie do body

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18793

Zamieszczone przez emisiaczek
        pomijam juz szczelnosc gripa samego w sobie, raczej chodzi mi o otwarte wejscie do body
        Nie zuważyłem tam żadnej szczelności.
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...