Pasjonat fotografii z Indii

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Cyborg
    Początki nałogu
    • 2006
    • 416

Pasjonat fotografii z Indii

Wiadomości WP z Polski i ze Świata - Wszystko co ważne. Prasa. Ciekawostki. Kultura. Gospodarka. Polityka. Nauka. Religia

"52-letni pasjonat fotografii z Indii Joseph Shekhar przez 30 lat zgromadził już ponad 1000 aparatów fotograficznych. Niektóre z jego egzemplarzy mają 200 lat!"
  • pmagdalena
    Początki nałogu
    • 2007
    • 260

kurcze tylko pozazdrościc

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

nie bardzo rozumiem. pasjonat fotografii to ktos kto robi zdjecia. a jak zbiera aparaty to jest po prostu onanista sprzetowy, wzglednie, bez skojarzen, kolekcjoner

nie robmy ze zbieraczy sprzetu fotografow. to zupelnie inna bajka
      www albo tez flickr

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez akustyk
        pasjonat fotografii to ktos kto robi zdjecia
        No... niekoniecznie. Pasjonatem fotografii moze byc ten, ktorego wszystko co zwiazane z fotografia pasjonuje (np wlasnie kolekcja aparatow).
        Pasjonatem fotografii moze byc rowniez ten co bardzo lubi ogladac zdjecia ale robic samemu to juz mu sie nie bardzo chce.
        Tak wiec nie zawezalbym tak bardzo pojecia "pasjonat" bo pasjonowac sie mozna danym tematem z kilku roznych kierunkow.

Komentarz

• Kolekcjoner
          Obertroll
          • 2006
          • 18793

Zamieszczone przez akustyk
          (...), wzglednie, bez skojarzen, kolekcjoner
          Khmmm....
          "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
          Kapitan Wagner

Komentarz

• mor_feusz
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1370

ile sredniego formatu. Niezle, kolekcja imponujaca

Komentarz

• iblip
              Coś już napisał
              • 2007
              • 59

ja bym powiedział - pasjonat aparatów, a nie fotografii
              "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Komentarz

Pracuję...