[rypson] Moja pierwsza prezentacja pod ocene

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rypson
    Bywalec
    • 2007
    • 225

[rypson] Moja pierwsza prezentacja pod ocene

Witam wszystkich to moja pierwsza prezentacja... mam nadzieje ze zobacze tu grad rad i podpowiedzi, zdjecia szczegolnie 2 i 3 sa troche mydlane nie mam pojecia czemu, wina swiatla wydaje mi sie bo mam nadzieje ze nie aparatu :P

Zdjecia robione 400D, 50mm f1.8

czekam na ocene porady

Jesli ktos ma doswiadczenie w fotografi malych dzieci i chcialby poradzic, podpowiedziec [iszcie na PW mail chetnie [rzyjme wszelkie rady i wskazowki dotyczace fotografi malych dzieci tutaj na zdejeciach Sarah Michelle wiek 6 tygodni, nie mam zadnego doswiadczenia w fotografi dzieciecej bo nie mialem modelki tak wiec postaralem sie o modelke mam modelke i kozystam puki mala i spokojna pozdrawiam

1.

2.

3.

• sowask8
    Bywalec
    • 2006
    • 166

fota numero 2 była by swietna gdyby nie brak ostrosci szkoda szkoda a tak nic po za tym nei przykuło mojej uwagi.
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Komentarz

• Toffic
      Bywalec
      • 2005
      • 235

1 i 2 - jedyny mankament to brak ostrości, chociaż w 1 to tak bardzo nie przeszkadza
      Fotografia

-

Komentarz

• pmagdalena
        Początki nałogu
        • 2007
        • 260

mi sie 1 podoba najbardziej
        2 byłaby super gdyby nie ostrośc ale ta możesz podciągnoć

Komentarz

• Alzail
          Uzależniony
          • 2005
          • 574

hehe ;] czas naświetlania 1/15s ??? jak ty chcesz mieć nieporuszone zdjęcie przy takim czasie przy ogniskowej ~80mm???
          350D

Komentarz

• rypson
            Bywalec
            • 2007
            • 225

Alzail to wlasnie byl ten mankament brak dobrego swiatla itp nie bylo wyjscia.... warunki oswietleniowe mam fatalne w domu a zdjecia byly tak bez przygotowania postrykane... nastepnym razem wrzuce cos ostrzejsze i lepsze jakosciowo...

Komentarz

• Bonczar
              Bywalec
              • 2006
              • 128

W jedynce podoba mi się pomysł na zdjęcie... 2 była by super gdyby nie ostrość - ale to już wszyscy napisali...
              Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Komentarz

• 1507
                Początki nałogu
                • 2006
                • 327

1-ciekawy pomysł,2-nieostra co popsuło zdjęcie, 3-ostrość i zbyt ciemna
                http://canon-board.info/showthread.php?t=38203

Komentarz

• Alzail
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 574

może lampa odbita od sufitu np ? chyba że nie masz zewnętrznej to wtedy gorzej.
                  350D

Komentarz

• rypson
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 225

taa lampa zewnetrzna jest... i cwie parasolki i 2 strobo i wogole sprzet jest tylko chodzi o to ze te zdjecia byly robione tak freestyle pstrykanie jakies powazniejsze sesje naopewno tez pokaze i poddam pod ocene... mimo wszystko dziekuje za podpowiedzi, napewno cenne i napewno beda wziete pod uwage

Komentarz

Pracuję...