Naprawa pokrętła wyboru trybów pracy w EOS5

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • irk11111

Naprawa pokrętła wyboru trybów pracy w EOS5

Witam!
    Chciałbym się dowiedzieć, czy może ktoś wie gdzie w Warszawie można naprawić pokrętło wyboru trybów pracy (to z lewej strony aparatu) w eos-ie 5? Kulka chyba wyleciała i kokrętło nie zatrzymuje się na poszczególnych pozycjach tylko się kręci.
    Pozdrawiam - Grzegorz
  • iktorn92
    Uzależniony
    • 2007
    • 605

Warszawa ul. Żytnia 15 Oficjalny serwis Canona wejdź na www.canon.pl i sobie poszukaj telefonu.
    Flickr
    Portfolio Ślubne

Komentarz

• anderski

Zamieszczone przez irk11111
      Witam!
      Chciałbym się dowiedzieć, czy może ktoś wie gdzie w Warszawie można naprawić pokrętło wyboru trybów pracy (to z lewej strony aparatu) w eos-ie 5? Kulka chyba wyleciała i kokrętło nie zatrzymuje się na poszczególnych pozycjach tylko się kręci.
      Pozdrawiam - Grzegorz
      Witam
      mam aktualnie ten sam problem - czy wie ktoś jak to samodzielnie bezboleśnie naprawić?

Pozdrawiam

Komentarz

• bakulik
        Uzależniony
        • 2005
        • 767

Zamieszczone przez anderski
        czy wie ktoś jak to samodzielnie bezboleśnie naprawić?
        Pozdrawiam
        Łukasz Bakuła
        „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• anderski

Dzięki za szybką odpowiedź. Jeszcze się zastanowię, czy sam będę w stanie zabawic się w chirurga

Komentarz

• rbit9n
            Bywalec
            • 2007
            • 223

Jeśli nie będziesz tykał elektroniki to nie masz się czego obawiać. Ja ostatnio rozebrałem na części pierwsze Yashikę Electro 35 GSN i złożyłem na powrót i nawet działa. A to aparat o wiele bardziej mechaniczny.
            Master of Disaster

KOREX

APARATY TRADYCYJNE

Komentarz

Pracuję...