canon a1

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • esox
    • 2006
    • 6

canon a1

proszę o informacje za jaką maksymalną sumę można zakupić canona a1. mam na myśli ile można maksymalnie dać za taki aparat?
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowany przez esox; 5359.
  • oxeno
    Początki nałogu
    • 2006
    • 291

Witam,

Jeżeli jest w dobrym stanie, bez otarc , bez "astmy" to nie powinien być droższy niż 300-350pln. Ważne aby wszystko chodziło miekko i bez oporów.
    Najważniejszy jest mechanizm amortyzacji lustra. Jeżeli gwiżdze to nawet nie bierz pod uwagę, chyba że będzie w idealnym stanie wizualnym . Nie powinien kosztowac więcej niż 200-250pln., bo prawia drugie tyle wydasz na serwis.

Pozdrawiam
    T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka

Komentarz

• esox
      • 2006
      • 6

dzieki. problem tylko w tym, że nie mam możliwości sprawdzenia sprzętu. zresztą nie będę ściemniał. mam na myśli a1 z obiektywami, jest na allegro. cena 700 pln. sprzedający twierdzi że jest w idealnym stanie. jak jest naprawdę?

Komentarz

• Viracocha
        Uzależniony
        • 2004
        • 853

Zamieszczone przez esox
        dzieki. problem tylko w tym, że nie mam możliwości sprawdzenia sprzętu. zresztą nie będę ściemniał. mam na myśli a1 z obiektywami, jest na allegro. cena 700 pln. sprzedający twierdzi że jest w idealnym stanie. jak jest naprawdę?
        Nie ma to jak dobrze zadane pytanie...
        Mamy ci odpowiedzieć jaki w rzeczywistości jest stan konkretnego egzemplarza z Allegro, czy może czy 700 zł z obiektywami to dobra cena ???

Komentarz

• MacGyver
          Cenzor
          • 2006
          • 7043

A może jakiś link do aukcji ?
          Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• esox
            • 2006
            • 6

http://www.allegro.pl/item227728873_...1_komplet.html