Węcej informacji: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...4&ticaid=14427
"Nocą na ulice Warszawy wyjadą czołgi"
Zwiń
X
-
-
Jakoś tam oprócz myśli iż ciekawe wydarzenie fotograficznie, może być to sobie takie zadaje pytanie: jak to wpłynie na nawierzchnię drogi.
Może jest na forum inż od spraw budowy drug i mostów, który nieco oświeciłby mnie w tym temacie?
Bo niby taki leopard ma ciężar inaczej rozłożony, nacisk punktowy mniejszy ale zawsze to żelastwo!Ostatnio edytowany przez Zigi; 2545.40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam -
-
-
Ja sie _chyba_ wybiore ale nie wiem czy z aparatem (za blyskiem nie przepadam a to w koncu noc bedzie).Komentarz
-
-
Ja na szczescie mam bliziutko... pewnie od ok 22 bede czatowal (mam nadzieje ze nie za pozno) na placu.Komentarz
-
-
Qrcze, chcialbym wiedziec, o ktorej to bedzie. Nie usmiecha mi sie jechac na miejsce i koczowac tam kilka h.Komentarz
-
Ja niestety jednak rezygnuje - zmienily mi sie plany na jutro i pobudke mam spoooroo wczesniej niz planowalem
.
Komentarz
-
Bym się raczej na Waszym miejscu zainteresował próbą przelotu która się odbędzie o zupełnie normalnej godzinie (hint - NOTAM'y dla EPWA).Komentarz
-
Komentarz
-
-
Mylisz się częściowo - dzisiaj po 15:30 najpierw przeleciały Iskry, później cała gromada różnorakich helikopterów a później formacja Grot czyli Su22, Mig29 i F16...Komentarz
-
Komentarz