Wymiana wyswietlacza G6

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotrek_m
    • 2006
    • 7

Wymiana wyswietlacza G6

Witam
    Mam pytanie czy znacie alternatywny serwis do Zytniej gdzie mozna wymienic wyswietlacz w G6 ?? Ewentualnie jakies zrodlo gdzie mozna takowy zakupic ?? Przyznam iz chwila nie uwagi i noszenie w zastepczym opakowaniu zakonczona stuknieciem wyswietlaczem o biodro zakonczyla sie propozycja ze strony serwisu na Zytniej wartosci 500 zl

Zastanawiam sie czy wymieniac to u nich chyba ze jest jakas alternatywa jeszcze dochodzi opcja doplacic do jakiegos kompakta seri A
    Obecnie smiga nim zona, (ja mecze 400D) ja jeszcze jak go meczylem natraskalem nim ponad 20000 zdjec, wiec i w niedlugim czasie moze sie pojawic klopot z reszta.

Pozdrawiam
  • TomS
    Uzależniony
    • 2006
    • 880

A na Odrzańskiej się pytałeś? Bo podobno niektórzy tam dają różne rzeczy do naprawy. Choć penie powiedzą że się nie opłaca.

Komentarz

• chyrus
      Początki nałogu
      • 2005
      • 436

Jeśli LCD jest taki sam jak w 300D, to mogę Ci sprzedać za 3kraty browara
      digart

Komentarz

• Piotrek_m
        • 2006
        • 7

Zamieszczone przez chyrus
        Jeśli LCD jest taki sam jak w 300D, to mogę Ci sprzedać za 3kraty browara
        Niestety ten wariant nie przejdzie brakuje gdzies 0,2", 300D miala 1,8 a G6 2" w kwestie polaczen sie nie zaglebialem.

Jutro podjade na Odrzanska z pytaniem - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.

P.s. Szukalem gdzies w sieci informacji o tym wyswietlaczu, ale niestety nic nie udalo mi sie wygoglowac.
        Napisano na nim SONY AKM319 (jeszcze cos na koncu) ale kartka z notatkami zostala w samochodzie

Komentarz

• opiotr

Może tu poszukać:
          http://www.allegro.pl/17686_czesci_z...view=gtext&p=0

Komentarz

• Piotrek_m
            • 2006
            • 7

Faktycznie przyznaje iz w tym miejscu nie szukalem, ale faktycznie to bardzo dobre miejsce na poszukiwanie takich czesci.

Wielkie dzieki, teraz pozostaje byc czujnym

Komentarz

• raaf
              Coś już napisał
              • 2005
              • 63

Witam

Spróbuj napisać do tego Pana http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3211841

Korzystałem kiedyś przy okazji A40 z Jego pomocy, i o uczciwości i rzetelności mogę się wypowiadać w samych superlatywach.

Spróbuj napisać może będzie mógł pomóc.
              zagripiony +kit+70-300 APO DG Sigma, 17-50 Tamron +nadal brak umiejętności

Komentarz

Pracuję...