Witam, tak przeglądam ten dział i nie zauważyłem wcale aby ktoś z mojego miasta uczestniczył we wspólnym robieniu zdjęć a przecież tyle pięknych miejsc jest na terenie śląska że aż się prosi o to żeby sie ustawić i wyruszyć popstrykać, tym bardziej że jest lato i pogoda nawet dopisuje
Więc czy ktoś miałby ochotę na ustawienie się na jakiś termin ?? Niech ten wątek temu właśnie posłuży, pozdrawiam i może do zobaczenia
[KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
no jak nie jak tak
choc nie da sie ukryc, ze malo sie ostatnio u nas dzieje i dlatego tez uwazam, ze warto byloby rozruszac towarzystwo i zorganizowac jaki plenerek
.. ja koncze wlasnie drobny remont i mysle ze od nastepnego weekendu bede mogl sie juz zadeklarowac z konkretna data
tak czy inaczej - na zlot na Śląsku pisze sie na 100%
-
Jo tysz.Ernest Hemingway i Irvin Penn:
Hemingway: Wspaniałe zdjęcia. Jakiego aparatu używasz?
Penn: Wspaniała historia. Jakiej maszyny do pisania używasz?Komentarz
-
Slask albo cos na Jurze....
slask - postindustrail
jura - landskapisci np. skalki Rzedkowickie, jest tam i gdzie pofocic i browara zrobic w Hoteliku skalnym, bylem tam kilka dni temu...Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
Take nothing but pictures, leave nothing but footprints
Komentarz
-
Może i ja bym sie przyłączył, choc wiele zależy od terminu , gdyż ja się dopiero wybieram na urlopek-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
hallo, widze ze cos sie ruszylo w tym watku
bo troche bylem zszokowany ze taka cisza
nie wiem jak Wy ale ja bym proponowal moze 2007-07-28 gdyz zostaje troche czasu na podjecie dycyzji i ewentualne ustalenie miejsca co, gdzie bedziemy focic. Mysle tez ze nie ma sensu na pierwszy raz wybierac sie daleko bo przeciez jest na miejscu co focic i na pewno kazdy bedzie sie mogl wykazac i pokazac swiatu ze robi fajne fotki
wiec prosze podawac komu pasuje ta data i pozniej bedziemy myslec co dalej
pozdro !!
Komentarz
-
Z przykrością stwierdzam , że odpadam .... na 3 tygodnie-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
I'm in, ze tak powiem
a co do miejsc - industrialem nigdy sie nie zajowalem wiec nie bede sie wypowiadal ale park chorzowski jest w sumie ciekawym miejscem do fotografowania, z licznymi knajpkami ktore umilą kazdy zlot ;-)
to odnoscie samego "centrum", ew. jesli bedzie pare aut to mozemy sie przemieszczac po okolicy, kosztem niestety wspomnianych knajpek dla kierowców :wink:Komentarz
Komentarz