CANON OFERUJE 100MB na zdjecia???

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • alien
    Początki nałogu
    • 2004
    • 412

CANON OFERUJE 100MB na zdjecia???

No własnie podobno canon oferuje te 100 mb na zdjecia gratis ale mam zamiar kupic aparat i nie wiem na jakiej zasadzie to sie bedzie odbywac..to znaczy ten przydzial 100 mb?Czy kazdy obojetnie w jakim sklepie kupi to i tak bedzie mial 100 mb?PROSZE O POMOC POZDRAWIAM!!!
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
  • Jarbas
    Coś już napisał
    • 2004
    • 71

Gdzie i na czym te 100MB?
    Canon EOS 300D

Komentarz

• alien
      Początki nałogu
      • 2004
      • 412

no własnie sam próbuje sie dowiedzieć
      ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Komentarz

• Jarbas
        Coś już napisał
        • 2004
        • 71

Kupiłem aparat niedawno, ani jednego MB nie dostałem :-)
        Canon EOS 300D

Komentarz

• alien
          Początki nałogu
          • 2004
          • 412

fraj....to znaczy niezbyt rozgarniety jestes ale nie martw sie moze nastepnym razem uda Ci sie upomniec o to tlko juz nie wspominaj o tym na forum bo cala Polska sie smieje

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Niemile to bylo alien... kolejny post w ktorym piszesz w stylu nastolatka

Komentarz

• Jarbas
              Coś już napisał
              • 2004
              • 71

Czasami bywa tak, że "rozgarniętość" pozwala bardziej zwracać uwagę na gratisy jak główny cel zakupu :wink:
              Canon EOS 300D

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Jarbas
                Czasami bywa tak, że "rozgarniętość" pozwala bardziej zwracać uwagę na gratisy jak główny cel zakupu :wink:
                Znaczy chodzi ci o sytuacje typu :
                "patrz w tym markecie daja ujową cyfrowke ale do niej dorzucaja gratis koszulke, dlugopis, kubek i plakat firmowy to bierzemy! " ?

Komentarz

• hazan
                  Zasłużeni
                  • 2004
                  • 1719

Zamieszczone przez alien
                  fraj....to znaczy niezbyt rozgarniety jestes ale nie martw sie moze nastepnym razem uda Ci sie upomniec o to tlko juz nie wspominaj o tym na forum bo cala Polska sie smieje
                  Własnie dostałeś ostrzeżenie.
                  Pozdrawiam
                  Hazan
                  Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• alien
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 412

witek to ze ty to tak sobie tlumaczysz(rozumiesz) nie znaczy ze wszyscy inni tez..w kazdym razie tlumaczenie Twoje jest mocno ograniczone...z ta roznica ze ty juz nie jestes nastolatkiem i nie powinienes a ja jestem wiec jeszcze korzystam hehe

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Zamieszczone przez alien
                      witek to ze ty to tak sobie
                      Jeszcze raz powiesz tak do mnie (napisalem ci w innym topiku ze sobie tego nie zycze) to dam ci drugie vote yes na bana z forum.
                      [nastolatek] Przestan kozaczyc cwaniaczku luzackimi tekstami malolatow bo sie one nie podobaja wiec spusc z tonu, luzne wory i sluchaj prosb i rad innych jak do ciebie mowia - kumasz?[/nastolatek]

(tlumaczenie powyzszego: alien - to ze jestes mlody i myslisz ze jestes cool piszac tego typu teksty, wcale nie znaczy ze masz prawo ignorowac cudze prosby o grzeczniejsze odzywanie i zachowanie sie gdy nie podoba sie ono innym)

Komentarz

• Jarbas
                        Coś już napisał
                        • 2004
                        • 71

Wnoskek do Canona proponuję zapodać - o dodanie rozdziłu do instrukcji obsługi aparatu - Wychowanie + ogólne zasaday w kontaktach międzyludzkich :-)
                        Canon EOS 300D

Komentarz

• alien
                          Początki nałogu
                          • 2004
                          • 412

Vitez długo myslales nad tym tekstem? Który i tak brzmi jak z lat 60 no ale rozumiem tesknisz za mlodoscia Wiesz mi chodzilo o to ze do mne to pasuje ale w Twoich ustach brzmi to komicznie...naprawde nie musiales sie az tak ponizac...no ale ja karze...s... musi POZDRO!!!

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Zamieszczone przez alien
                            ale rozumiem tesknisz za mlodoscia
                            Znize sie do twojego poziomu: przy moim nicku jest podany wiek debilku (zdjecie tez jest aktualne).

Komentarz

• alien
                              Początki nałogu
                              • 2004
                              • 412

no ale zdjecie jest czarnobiale powiedzialbym ze wykapane lata 60 POZDRO!!

Komentarz

Pracuję...