Lista obiektywow do Canona EOS

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • djtermoz
    Uzależniony
    • 2004
    • 995

Lista obiektywow do Canona EOS

Pojawil sie ciekawy watek na dpreview - facet zrobil liste wszystkich obiektywow w sprzedazy do systemu Canon EOS. Na liscie sa szkla Canona, Tamrona, Sigmy, Tokiny, Vivitara i Promaster. Calosc dostepna na stronie:

w wersji html albo jako arkusz Excela. Wyglada calkiem niezle.

A tutaj watek z forum dpreview:

http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=12614486
    djtermoz@pbase
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

eee, mojego starego kita tam nie ma... a jest to być może pierwszy lens do eosa...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• djtermoz
      Uzależniony
      • 2004
      • 995

no tak, w takim razie powinienem napisac ze na liscie sa tylko obiektywy nadal produkowane wiec jakis starych szkiel to tam nie bedzie.
      djtermoz@pbase

Komentarz

• kavoo
        Zablokowany
        • 2004
        • 1173

Tak sobie patrze na ta liste i patrze... i albo mi sie te kolorki w oczach pomieszaly, albo Tamron 14mm od Fredka Mirandy dostal ocene 10
        To naprawde tak dobre szklo? Na pBase jest tylko jedno zdjecie z tego szkla, i w dodatku kompletnie nic nie mowiace o jego mozliwosciach...

Nie to, zebym zamierzal kupic ;-), tak tylko z ciekawosci temat poruszam.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Kavoo.. a moze by tak przerzucic cie i twoje pytania o Tamrona 14mm do osobnego watku?

Komentarz

• kavoo
            Zablokowany
            • 2004
            • 1173

Nie wiem czy jest sens z luznej uwagi tworzyc osobny temat do dyskusji ;-)

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez kavoo
              Nie wiem czy jest sens z luznej uwagi tworzyc osobny temat do dyskusji ;-)
              To nie jest luzna uwaga a pytanie w stylu "czy Tamron 14mm jest dobry" albo "co sadzicie o Tamronie 14mm" - mnostwo takich watkow w tym wlasnie podforum wiec jesli chcesz szczegolow - smialo, pisz :P

Komentarz

Pracuję...