350D już do nabycia w Polsce
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ja kupiłem 300d dwa tygodnie temu za 3333złote w fotojokerze... czy widząc tego nowego canon'a powinienem walić głową w sciane?
-
TakZamieszczone przez Venioczy widząc tego nowego canon'a powinienem walić głową w sciane?
Komentarz
-
Moj wujek zwykl w takich sytuacjach mawiac - "Kto ma oczy z korka, ten doklada z worka" ;-)Zamieszczone przez Venioja kupiłem 300d dwa tygodnie temu za 3333złote w fotojokerze... czy widząc tego nowego canon'a powinienem walić głową w sciane?
Komentarz
-
Tzn wiecie co... jeśli taka będzie cena tego canon'a jak tutaj czyli ponad 4000 zeta to i tak bym sie nie skusił... bo ciężko mi było uzbierać te 3333 zeta - ale dałem rade. Poza tym nie irytuje mnie "niby wolniejsze włączenie sie 300D" bo dla mnie i tak jest krótkieZamieszczone przez tpopTakZamieszczone przez Venioczy widząc tego nowego canon'a powinienem walić głową w sciane?

, jedyne co moze mi sie przydac czasami to zdjęcia seryjne z większa prędkoscią i większa ich ilością w serii. No i prędkosc zapisywania zdjęc to tak jak przy prędkosci uruchamiania sie aparatu - ja sie z nikim nie ścigam 
Więc po dokładniejszym przeanalizowaniu nie bede walić głową w sciane
- przepraszam tych ktorych zawiodłem swoją decyzją
PS. tego postu prosze nie brać na poważnie
[ Dodano: 12-03-2005 ]
poza tym nowa matryca wsumei na nic mi sie nie przyda... nie bede robił odbitek większych niz A4 a 6mpx wystarczy do tego typu spraw
(dlaczego ja to wszystko pisze?
)
[ Dodano: 12-03-2005 ]
poza tym nowa matryca wsumei na nic mi sie nie przyda... nie bede robił odbitek większych niz A4 a 6mpx wystarczy do tego typu spraw
(dlaczego ja to wszystko pisze?
)
Komentarz
-
ja i tak bym walił głową w ścianę, bo właśnie lekko przepłaciłeś minimum 500PLN, a za miesiąc to pewnie będzie z 800 PLN
Komentarz
-
tu troche tańszy:
body:
http://www.pixmania.com/pl/pl/88638/.../eos-350d.html
kit:
http://www.pixmania.com/pl/pl/88654/...-18-55-ii.htmlKomentarz
-
-
tia i tak tego nie cofne - ale tyle osob jest zadowolonych z 300D - robi dobre zdjęcia - wiec nie mam wsumie sie czym przejmowac - najważniejsze jest dla mnie ze mam lustrzanke na którą zbierałem bardzo długo - a przeciez zdjęc nie robi aparat tylko fotograf.
PozdroKomentarz
-
Hejka! Coś jakoś drogie sklepy wyszukujecie... Tutaj >>> i tutaj >>> można kupić kita (z obiektywem) za 3700! Jakby ktoś znalazł tańszy - będę wdzięczny
jestem moooocno zainteresowany!
Pozdrawiam!
Paweł Kaniuk - Lublin.
www.pawelkaniuk.pl Sprzęt: Canon 5D mkII | jasna szklarnia... i zero talentu
Komentarz
-
A 350D w Szwajcarii kosztuje jakieś 1k CHF (czyli ok. 2600zł). Za body oczywiście. Tylko z dostępnością krucho - wszędzie czekają na dostawę z hurtowni.Komentarz
-
Nie bardzo widzę problem w 300D kupionym 3tyg. temu a 350 dziś.
Jestem przekonany, że 300d w 99.99% wystarcza większości fotoamatorom.
Sprawa ceny? Moj mnie kosztował brutto (300d) 2970 kit. Właśnie wrociłem z nart w austrii i trochę fotek zrobiłem. Jak miałbym zrobić fotki 350D, skoro go jeszcze nie było?
.
Jasne, że gdyby miały taką samą cenę, zastanowiłbym się nad 350, ale trochę obawiam się tych 8 Mpixeli, czy aby nie będzie tak jak z kompaktami i przejsciem w aparatach z 5 na 8 Mpixeli. I na dobrą sprawę, 300d przerasta moje potrzeby
.
A może trzeba poczekac na 399D?Komentarz
-
Tzn wiesz jak to jest... kazdy zawsze by chciał mieć nowszy model - z wszystkim tak jest - nawet czasami niezaleznie od funkcjonalnosci tego nowego modeluZamieszczone przez BrainDamageNie bardzo widzę problem w 300D kupionym 3tyg. temu a 350 dziś.
Jestem przekonany, że 300d w 99.99% wystarcza większości fotoamatorom.
Sprawa ceny? Moj mnie kosztował brutto (300d) 2970 kit. Właśnie wrociłem z nart w austrii i trochę fotek zrobiłem. Jak miałbym zrobić fotki 350D, skoro go jeszcze nie było?
.
Jasne, że gdyby miały taką samą cenę, zastanowiłbym się nad 350, ale trochę obawiam się tych 8 Mpixeli, czy aby nie będzie tak jak z kompaktami i przejsciem w aparatach z 5 na 8 Mpixeli. I na dobrą sprawę, 300d przerasta moje potrzeby
.
A może trzeba poczekac na 399D?
wsumie z tego 350D przydała by mi sie funkcja błysku na drugą kurtyne. Ale to można uzyskać dzieki dodatkowej lampie błyskowej.
PozdrawiamKomentarz
-
Wydaje mi się, że realną datą wejścia do sprzedaży EOSa 350D będzie początek kwietnia
.
Mailowałem z jednym z TIP-ów na allegro i podobno na początku kwietnia cena ma być (za kit) na poziomie ok. 3200-3300 zł (wersja europejska)
.
Z resztą na www.mindfactory.de piszą, że aparat będzie dostępny ok. 1.04 za 820 Euro + 30 Euro przesyłka.Komentarz
Komentarz