Extreme III - problem z numerem seryjnym

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Roqfort
    Bywalec
    • 2005
    • 149

Extreme III - problem z numerem seryjnym

Witam! Dałem się skusić na Sandiska Extreme III. Kupiłem 2Gb i wziąłem się za focenie. Po zrobieniu ok. 70 zdjęć, dostałem informację od mojego canona 30D - CF Error. To jest rzeczywiście ekstremalna karta Szlag trafił parę godzin pracy. Miałem na szczęście mojego starego Kingstona którym troszkę odrobiłem strat. Wróciłem do domu i przypomniałem sobie że wraz z kartą dostałem soft do odratowywania danych (swoją drogą chyba przewidzieli jak dobra jest ich karta ). Niestety, po instalacji program domaga się numeru seryjnego którego producent mi nie dostarczył. Sprawdziłem we wszystkich możliwych miejscach i... d....a. To moja pierwsza i ostatnia przygoda z Sandiskiem, ale jeszcze się łudzę że coś może uda mi się jednak odzyskać. Czy ktoś wie może gdzie ten numer może być? Dziękuję z góry...
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

A czy jesteś pewny, że kupiłeś oryginała?
    Kupowałeś u pewnego źródła??
    sigpic

Komentarz

• Dragunov
      Bywalec
      • 2006
      • 172

A nie ma go na "kopercie" od płytki z programem?
      7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8
      http://piotrplyszewski.pl/

Komentarz

• Roqfort
        Bywalec
        • 2005
        • 149

Na kopercie płyty nic nie ma. Czy to oryginał? Pojęcia nie mam. Kupiłem na ebay i gość ma 100% pozytywów...

Komentarz

• Dragunov
          Bywalec
          • 2006
          • 172

Hm... z tego co się orientuję to powinien być naklejony na kopertkę... zaraz jeszcze sprawdzę.
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Jest naklejony numer seryjny, ale karta była kupowana w http://www.warehouseexpress.com/
          Ostatnio edytowany przez Dragunov; 7558. Powód: Automerged Doublepost
          7D l EOS 30 Date l sure shot WP-1 l 40/2.8 l SPEEDLITE 580EXll l MAMIYA RB67 + SEKOR 90/3.8

Komentarz

• Roqfort
            Bywalec
            • 2005
            • 149

to znaczy że wtopa...
            Teraz sobie poczytałem

Dzięki za pomoc... :sad:

Komentarz

• Dragunov
              Bywalec
              • 2006
              • 172

Szkoda, cóż.

Pozdrawiam

Komentarz

• Zielony
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2928

Pozostaje Ci próba odesłania/zwrotu do sprzedawcy. Powodzenia.
                sigpic

Komentarz

• popmart
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1721

nie przesadzajmy.... ja miałem dokładnie to samo nwy 4GB EXt. III (100% oryginał ... oprogramowanie, kod do C1LE, b.dobrze wydrukowane opakowanie) ... no cóz też myślałem że padaka ale sformatowałem w aparacie i hula juz kilkanaście zapełnień ... jakiś problem z formatowaniem wstępnym musi być ....

Komentarz

• Ciosna
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 162

Numer do RescuePro powinien być z tyłu na kopercie od płytki CD, ale ja wcześniej odzykiwałem dane za pomocą "Digital Image Recovery". O ile sie nie myle to program bezpłatnie można pobrać z internetu, przyznam szczerze że całkiem sprawnie odzyskiwał dane z kart Kingstona czy SanDisk'a.
                    Blog rowerowo-wyprawowy :wink:

Komentarz

• mor_feusz
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1370

Zamieszczone przez Roqfort
                      Na kopercie płyty nic nie ma. Czy to oryginał? Pojęcia nie mam. Kupiłem na ebay i gość ma 100% pozytywów...
                      Jesli kupiles oryginal to MUSI!!! byc numer na odwrocie koperty. Poza tym czy dostales kartke z C1 L? Jesli nie to niestety orginal to to nie jest.

Komentarz

Pracuję...