Przystawka cyfrowa Sinarback eMotion75 RAW

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kwv
    Bywalec
    • 2006
    • 118

Przystawka cyfrowa Sinarback eMotion75 RAW

Mam pytanie czy znacie jakieś oprogramowanie pod Windowsa do czytania RAW z tej przystawki?

Szukam i szukam i nic. Jedyne dedykowane oprogramowanie jest to Sinar CaptureShop pod Mac-a
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Ja nie wiem czy umieściłeś to w dobrym dziale? Może lepiej było to dać do "Inne systemy".
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• popmart
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1721

moze Capture ONE da radę jest jakby najbardziej, profi, długo na rynku i niezalezny od produnentów ...

Komentarz

• mor_feusz
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1370

tutaj chyba znajdzesz odpowiedz http://luminous-landscape.com/forum/...hp/t15649.html

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez Kolekcjoner
          Ja nie wiem czy umieściłeś to w dobrym dziale? Może lepiej było to dać do "Inne systemy".
          Dobry dzial. Pytanie jest jak najbardziej o soft do RAWow a nie o sprzetowe mozliwosci tej przystawki.

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

No a może napisać do producenta co proponują. Przecież posiadanie Mac-a nie jest obowiązkowe .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• kwv
              Bywalec
              • 2006
              • 118

Zamieszczone przez Kolekcjoner
              No a może napisać do producenta co proponują. Przecież posiadanie Mac-a nie jest obowiązkowe .
              Niestety lecz chyba obowiązkowe
              Z tego co sie dowiedziałem o soft pod PC będzie ok lipca. Otworzyłem tego RAWa tylko PhotoLine 32 lecz pogubił kolory itp.

Dziękuje za pomoc.

Komentarz

• darecky
                Początki nałogu
                • 2008
                • 256

tutaj dla ciekawskich znalazłem ofertę kompletnego sinara z przystawką
                http://www.allegro.pl/item755565206_..._fvat_gwa.html
                Ostatnio edytowany przez darecky; 19724.

Komentarz

Pracuję...