Witam. Patrzyłem na allegro, wychodzi 1300-1350, ale nie wiem, któremu sprzedawcy zaufać. Czy macie jakieś sprawdzone źródło skąd można nabyć Tamrona, TIP a może ktoś z allegro ? Wystawienie faktury VAT jest konieczne. Moze coś w Warszawie ?
Gdzie nabyć drogą kupna Tamrona 28-75 ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
czy to zanaczy, że Nikon ma inny bagnethmm
A będzie mu pasował do Nikona?
Pentax K-5 II, Leica M9Komentarz
-
Patrz jakim trzeba być uważnym nawet na forum CanonaZamieszczone przez adamekhmm
A będzie mu pasował do Nikona? :P
Komentarz
-
-
Glowy nie dam, ale czy ten Nion nie jest przypadkiem czyms w rodzaju Canomatica? Tu nazwa podobna do Nikona, tutaj do Canona... moze to nawet ten sam producent, tylko inny "brand"? ;-)Zamieszczone przez VitezAle... lucien ma w podpisie nie Nikona a Niona ?

Komentarz
-
-
Chcesz kupić Tamrona to wal na PRV
Cena poniżej 1300, FV no i chyba jestem sprawdzony :-) W W-wie będę za tydzień, możliwa też wysyłka.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Kupiłem u Cichego Tamrona 28-75 jestem zadowolony. Przed wysłaniem spawdza czy obiektyw jest sprawny.
Jestem zadowolony z tego szkła i gorąco polecam. Chciałem kupić na allegro ale jakoś nie byłem przekonany do tych wszystkich ofert.
Więc wybrałem pewną bo kilka osób z forum polecało tego Pana
Pozdrawiam Andrzej
PozdrawiamCanon 350D+Grip; EF-S 18-55; Tamron 17-50 f2.8; Speedlite 580 EX; SanDisk 1GB; SanDisk 2GB II; UV Marumi; Hoya HMC Super 77mm; Canon 16-35 f2.8 II; Canon 70-200 2.8 ; UV B+W F-PRO 77mm;http://picasaweb.google.pl/thiel.andrzejKomentarz
-
Jak cie stać, to jedź na wakacje do USA i kup tam (ceny nowej sztuki od 290USD - czyli niecałe 900 zł). Polecam stronkę www.activeshopper.com - taki amerykański Skąpiec.pl :-)Komentarz
-
Wybacz ale rada trochę bez sensu. Jak kogoś stać na wakacje w USA (zakładając że mieszka i pracuje w Polsce), to raczej te 300-400 PLN które może oszczędziś na kupnie Tamrona tam, nie jest znaczącą sumą
Komentarz
-
Fotomedia na Wroniej 35/37. Ja tam sobie wybierałem, można potestować do woli na miejscu, sprawdzić w domu. Ceny na pewno niższe, niż te, które podajesz.Komentarz
-
Komentarz