[Aneta Kowalczyk] kolejna polka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iczek
    Uzależniony
    • 2004
    • 711

[Aneta Kowalczyk] kolejna polka

Mam nadzieje, ze to znaliscie. Naprawde warto
    Providing a surprisingly human shopping experience. Trusted and secure. Millions of domains to choose from.
    FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
    Ptaki
    Portrety
    Pejzaż
  • Robert31-R1
    Bywalec
    • 2005
    • 119

bardzo mi się.... dzięki, nie znałem!

http://www.robertmaj.pl

Komentarz

• liquidsound
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1956

Fajne portrety...maja taka lekkosc w sobie.
      1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
      Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• maciegg
        Dopiero zaczyna
        • 2007
        • 30

A mi jakoś nie pasują. Wiele zdjęć jakbym już gdzieś widział. Mnie nie porywają, może dlatego że bardziej pasuje mi fotografia "niepozowana".
        Ostatnio edytowany przez maciegg; 9763.
        Canon

Komentarz

• Venio
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1084

druga galeria mi sie podoba. Modelka super! Poza tym... czy ja gdzies ty kadrów już nie widziałem hyhy już nie mowie o samej autorce

Komentarz

• adalbert
            Początki nałogu
            • 2007
            • 353

Widziałeś :-) wystarczy zerknąć do linków na jej stronie... częsta droga - od modelingu do fotografowania - http://anette.carbonmade.com/

Komentarz

• kami74
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1492

Znam i lubię. To jest przecież aztecowa muza, która sobie teraz pstryka
              5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
              MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Venio
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1084

Zamieszczone przez adalbert
                Widziałeś :-) wystarczy zerknąć do linków na jej stronie... częsta droga - od modelingu do fotografowania - http://anette.carbonmade.com/
                Wiem wiem poznałem ją bo widziałem na stronie Janusza Millera ;]

Komentarz

• suchyHc
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 504

Zamieszczone przez iczek
                  Mam nadzieje, ze to znaliscie. Naprawde warto
                  http://www.anetakowalczyk.com/galleries.html
                  A najciekawsze jest to, że dziewczyna robi takie zdjęcia nie przywiązując wielkiej wagi do spraw technicznych, ustawień aparatu Rozwalające, nie?
                  Skasowali mi ;(

Komentarz

• akustyk
                    gajowy
                    • 2004
                    • 12226

Zamieszczone przez suchyHc
                    A najciekawsze jest to, że dziewczyna robi takie zdjęcia nie przywiązując wielkiej wagi do spraw technicznych, ustawień aparatu Rozwalające, nie?
                    gdy by nie to, ze to "nieprzywiazywanie wielkiej wagi do spraw technicznych" troche klocilo sie z 24-70/2.8 L to bym sie w sumie z Toba zgodzil

laski nie znam osobiscie, ale zdjecia od dosc dawna. mniej wiecej odkad zaczela pokazywac w sieci

powiem tak: jeszcze potrzebuje czasu, zeby sobie wyksztalcic indywidualne podejscie. idzie w swoim kierunku, ale to wciaz jest galaz od Janka Millera.

ale zupelnie inna kwestia, ze na tle wszystkich "fotografujacych modelek" sie zdecydowanie wyroznia. prawda, ze ma kto nad nia pracowac, ale dziewczyna ma dystans do tego co widzi i ciekawe spojrzenie, a nie tylko kopiuje i robi imidż artysty
                    www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...