Vitez
22-03-2004, 19:19
1. Nie dziala mi opcja zapamietania loginu i hasla - po mkliknieciu na "zaloguj" wpisuje, zaznaczam ptaszkiem i nic. Mimo ze ustawienia zabezpieczen cookies mam bardzo nisko ustawione.
2. Po zalogowaniu bardzo lubie korzystac z opcji:
"Zobacz posty od ostatniej wizyty [9] "
Niestety opcja ta nie dziala jesli ktos w miedzyczasie wyslal mi PM, pojawia sie wtedy okienko z powiadomieniem ze mam nowa wiadomosc a gdy klikne na
"Zobacz posty od ostatniej wizyty" to mimo ze pokazuje ze jest iles tam nowych postow to otrzymuje wiadomosc:
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" .
Zdarza sie to tylko gdy mam PM w skrzynce, gdy wchodze na forum i nie mam PM to opcja obejrzenia postow od ostatniej wizyty dziala bez zarzutu.
Przetestuje jeszcze przy okazji jak zadziala gdy wylacze wyskakiwanie okienka z powiadomieniem o nowym PM.
2. Po zalogowaniu bardzo lubie korzystac z opcji:
"Zobacz posty od ostatniej wizyty [9] "
Niestety opcja ta nie dziala jesli ktos w miedzyczasie wyslal mi PM, pojawia sie wtedy okienko z powiadomieniem ze mam nowa wiadomosc a gdy klikne na
"Zobacz posty od ostatniej wizyty" to mimo ze pokazuje ze jest iles tam nowych postow to otrzymuje wiadomosc:
"Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów" .
Zdarza sie to tylko gdy mam PM w skrzynce, gdy wchodze na forum i nie mam PM to opcja obejrzenia postow od ostatniej wizyty dziala bez zarzutu.
Przetestuje jeszcze przy okazji jak zadziala gdy wylacze wyskakiwanie okienka z powiadomieniem o nowym PM.