[Łódź] Międzynarodowy Festiwal Fotografii 2007 17-27.V

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Saurus
    Początki nałogu
    • 2006
    • 269

[Łódź] Międzynarodowy Festiwal Fotografii 2007 17-27.V

Ja zamierzam się wybrać na pewno na jakieś warsztaty i prawdopodobnie wykłady ale tematów tych drugich jeszcze nie przeglądałem. Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW
  • MARANTZ
    Uzależniony
    • 2005
    • 928

Trzeba się będzie na to przejść jak widzę.
    FOTOINKWIZYTOR

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Saurus
      Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje
      Podejscie Canon Polska mozna skrocic w zdaniach:
      - "a po co?"
      - "Panie! My tu kserokopiarki mamy dla powaznych firm a nie jakies foto dla amatorow pstrykania"

Komentarz

• Saurus
        Początki nałogu
        • 2006
        • 269

Niezłe zainteresowanie warsztatami... dzisiaj dopiero ruszyły zapisy, wszedłem przed chwilą na stronę żeby zapisać się na 2 wybrane a prawie wszędzie wszystkie miejsca zajęte... mam nadzieję że zwolni się jakieś miejsce bo ktoś zrezygnuje :/
        Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"

Galeria WWW

Komentarz

• Saurus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 269

Na jedne warsztaty udało mi się dostać - na fotoreportaż. Bardzo ciekawy wykład i wiele świetnych zdjęć dla przykładu, potem 4 godziny na wypad w miasto z aparatem i na końcu prezentacja, przynajmniej jeśli ktoś miał cyfrówkę (jeden nawet zdążył kliszę wywołać i zeskanować, ja nie ).
          Wczoraj byłem na wykładzie o fotografii portetowej, również bardzo ciekawy, pod koniec była okazja jeszcze trochę pogadać, pokazać kilka fotek i dostać wskazówki Ogólnie super, ale to jeszcze nie koniec festiwalu.
          Ktoś z forum był?
          Saurus

Galeria WWW

Komentarz

Pracuję...