mam laptopa hp , 1gb ramu i do tej pory bylo wszystko ok.... w pewym momencie przestaly mi dzialac skroty klawiaturowe w szopie , zaczal starsznie mulic nawet przy obrabianiu jpga!! czym to jets spowodowane? nie dzialaja skroty , nie moge wlaczyc lassa lub lupki za pomoca literek... przeinstalwoalem juz dwa razy i nadal to samo blagam o pomoc!!
Problem z szopem i kompem!!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
miałem to samo...to wina windowsa...reinstall...ja już go miałem dość więc przesiadłem się na ubuntu... -
-
mam laptopa hp , 1gb ramu i do tej pory bylo wszystko ok.... w pewym momencie przestaly mi dzialac skroty klawiaturowe w szopie , zaczal starsznie mulic nawet przy obrabianiu jpga!! czym to jets spowodowane? nie dzialaja skroty , nie moge wlaczyc lassa lub lupki za pomoca literek... przeinstalwoalem juz dwa razy i nadal to samo blagam o pomoc!!Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Jasne, że szop CS2 a nawet C23 chodzi na Linuxie pod Wine albo Crossover'em (pod tym drugim zdecydowanie lepiej, ale Crossover jest niestety płatny), ale sprzętowej kalibracji monitora nie zrobisz (nie słyszałem o linuxowym sofcie obsługującym jakikolowiek sprzętowy kalibrator) i w ogóle obsługa ICC jest mocno kulawa. Dlatego do pracy nad zdjęciami cały czas używam Windy, a do całej reszty Linuxachodzi i nie masz się o o co bać...poza tym proponuję zaglądnąć na www.appdb.winehq.com
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Komentarz
-
nie wiem jak teraz ale kiedyś testowo zawiesiłem PS'a pod linuchem jedną operacją
pusty obrazek o wymiarach 50x70 cm 300dpi wypełniłem gradientem i zdechł
niestety nie pamiętam konfiguracji kompa, ale sprawdzałem na kompie u linuxowca
Komentarz
Komentarz