Canon G3 a SanDisk Extreme III 4 GB

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Corran

Canon G3 a SanDisk Extreme III 4 GB

Pytanie czy Canon G3 będzie działać z SanDisk Extreme III 4 GB.

Kilka słów wyjaśnienia:
    Wiem, że poczciwa G3 nie wykorzysta możliwości tej karty, lecz sytuacja jest bardziej skomplikowana. Mam w domu lustrzankę i G3 - kartę chcę używać przede wszystkim z lustrzanką (do G3 mam zwykłego SanDiska 512MB) jednak ktoś z domu szykuje się na trochę dłuższy zagraniczny wyjazd wakacyjny i chciałbym udostępnić mu G3 + duża karta. Ciekaw jestem również jak się sprawa ma w przypadku karty 2GB i Ultry II 2/4 GB.
  • borutaa
    Dopiero zaczyna
    • 2007
    • 44

Watpie zeby G3 wspolpracowal z kartami sdhc.. bo pewnie ta 4gigowa jest zrobiona w tej technologii... nie lepiej kupić 2x2gb ?

Komentarz

• Algier
      Bywalec
      • 2004
      • 234

2GB UltraII i ExtremeIII działa z G3, sprawdzałem. Co do 4GB to nie mam pojęcia.
      M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
      20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
      580EXII​
      055XPROB | 488rc2

Komentarz

• Gizzmo
        Początki nałogu
        • 2004
        • 266

Wczoraj kupilem karte SanDisk Extreme III 4GB. G3 widzi ja bez problemow.
        EOS 30D | EOS 30V + grip | G3

Komentarz

• ryszorek

Witam. Jestem po raz pierwszy na tym forum.

Zamieszczone przez Gizzmo
          Wczoraj kupilem karte SanDisk Extreme III 4GB. G3 widzi ja bez problemow.
          Szukam tej karty /SanDisk Extreme III 4GB/. Możesz zdradzić gdzie już się pojawiła
          Ostatnio edytowany przez Gość; 10857.

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez ryszorek
            Witam. Jestem po raz pierwszy na tym forum.

Szukam tej karty /SanDisk Extreme III 4GB/. Możesz zdradzić gdzie już się pojawiła
            Cos kiepsko szukasz , albo cos sie namieszalo i o inna karte ci chodzi (moze o Sandisk IV 4GB ? )

Komentarz

• ryszorek

Zamieszczone przez Vitez
              Cos kiepsko szukasz , albo cos sie namieszalo i o inna karte ci chodzi (moze o Sandisk IV 4GB ? )

http://www.ceneo.pl/376084
              Witam
              Dzięki za informację. Istotnie pomyliłem karty. Chodziło mi o SanDisk SD Extreme III 4 GB do G7. Nie wiedziałem, że G3 używa CF.
              Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...