Może ktoś się podejmie i wyprodukuje np: koszulki, naklejki, itp. gadżety z logo Canon Board dla forumowiczów. Coś w tym stylu http://www.dpreview.com/misc/merchandise.asp Co Wy na to? i co na to Hazan?
Gadżety CANON BOARD
Zwiń
X
-
-
-
-
Faktycznie przydało by sie coś takiego!
Jestem zdecydowanie ZA!!
Zresztą większość forum ma takie swoje gadżety.
Pomyślcienp. o pasku do aparatu - drobna rzecz a cieszyłaby wyśmienicie!
Można by jakiś malutki konkursik na wzorki loga Naszefo Forum, a co do Canona to chyba nie mieliby nic przeciwko (w końcu to też reklama!), aczkolwiek wypadałoby zapytać - tylko kogo?Komentarz
-
Zamówić takie gadzety to nie jest problem - ale jak ktos słusznie zayważył problemem jest logo + inne graficzne dodatki.Komentarz
-
-
Wow.. nasze forum ma juz stale grono fanow chcacych zainwestowac w gadzety
. Hazan - musisz byc dumny 8)
Komentarz
-
-
-
ty również powinienes byc dumny jako wspołtwórca forum i jego najaktywnieszy uczestnik !Zamieszczone przez VitezWow.. nasze forum ma juz stale grono fanow chcacych zainwestowac w gadzety
. Hazan - musisz byc dumny 8)Komentarz
-
-
Wydaje mi sie ze logo na koszulke to cos innego niz logo na stronie. Na koszulce musi byc raczej prosty symbol dosc dobrze widoczny - umieszczenie loga z aparatem nie da efektu i bedzie nieczytelne.Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o mnie, to może być nawet jakies nowszeZamieszczone przez Tomasz GolinskiBTW. Proponuje namówić Hesję, żeby zgodził się wykorzystać zwycięzkie zdjęcie np. na kubek
Komentarz
-
A ja bym zglosil pomysl (i drobna sugestie w ew. partycypacji w kosztach) do marketingu Canon Europe. Za jednym zamachem zgoda na uzycie nazwy czy oryginalnego logo i moze zejscie z kosztow wlasnych. A jak nie, to uwazam, ze zanim cokolwiek sie zacznie robic z "produkcja" to najpierw kasa. To znaczy nie jakies deklaracje tylko biore to i to, wplacam tyle i tyle i dopiero dostaje.
pozdr.pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III
Komentarz
Komentarz